0012 345 6789
office@insightfx.com
64184 Graham Place

Your Business in pro motion!

CreaGiftsWear is ontstaan uit de overname begin 2020 van CreaGivity en CreaWear door D&J Workwear + Premium Gifts. Het resultaat is één leverancier en dus één aanspreekpunt voor al uw werk- en promotiekleding en gifts. Onze slogan ‘Your Business in pro motion’ zegt het al: CreaGiftsWear is een professionele organisatie die continu in beweging is. Stilstaan kennen we niet. We bezoeken veel beurzen en zijn 24/7 voor u op zoek naar vernieuwende en verrassende producten, die we naar wens uiteraard allemaal kunnen voorzien van een bedrijfslogo of -slogan.

De juiste match
We zijn in veel opzichten niet heel anders dan vergelijkbare ondernemingen. Waarin we het verschil maken, is dat we ons écht verdiepen in de klant. In u dus! Of u nu vijf of 1800 werknemers heeft. Voordat we een offerte neerleggen voor kleding of gifts, doen we eerst uitgebreid onderzoek. We willen weten met wat voor soort bedrijf we te maken hebben, wat u wilt uitstralen en hoe uw huisstijl eruit ziet. Pas dan kunnen we u het perfecte artikel aanbieden.

Klantenkring
Onze klanten zijn werkzaam in verschillende sectoren, van de bouw tot de zorg en van entertainment tot hotellerie. We bieden dan ook een breed scala aan sport-, werk- en veiligheidskleding en werkschoenen uit het midden- en hogere segment. Bent u geïnteresseerd? Dan nodigen wij u van harte uit in onze compleet vernieuwde showroom!

CreaGiftsWear
De Dieze 24E
5684 PT BEST
0499 71 26 10
https://creagiftswear.nl/