Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Koffie Totaal is een groothandel voor alles op het gebied van koffie. Onze specialiteit is bonenkoffie, maar wij hebben een zeer uitgebreid assortiment andere koffies en bijproducten.

Omdat koffie op verschillende manieren kan worden bereid, gedronken en beleefd, kunnen wij met ons aanbod in apparatuur en assortiment altijd in uw behoefte voorzien. Koffie Totaal biedt een volledig koffieconcept voor particulieren, horeca, bedrijven, winkels, kantoren, overheden, scholen en andere instellingen.

Op deze site laten wij slechts een klein deel van ons assortiment zien. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met Peter van den Heuvel die u in een persoonlijk gesprek kan adviseren welke koffievoorziening het beste bij u past.

Kenneth Smit zorgt als marktleider al meer dan 30 jaar voor waardevolle medewerkers die bedrijfsdoelen helpen realiseren. Dat doen we o.a. met praktijkgerichte en commerciële trainingen die binden en boeien en bijdragen aan het bedrijfsresultaat van onze opdrachtgevers en een succesvolle carrière van onze deelnemers.

Wij richten ons op het verhogen van efficiency en effectiviteit van organisaties & individuen waardoor het resultaat van deze partijen kan groeien en men de juiste keuzes kan maken op basis van continuïteit en onderlinge verbinding. Om te werken aan deze groei is er verandering nodig. Kenneth Smit begeleidt deze veranderprocessen, zowel op individueel- als op groepsniveau en creëert hiermee succes voor alle partijen.

Trainen bij Kenneth Smit vraagt daarom om lef en zelfvertrouwen. De lat ligt hoog. Voor onze deelnemers die er trots op mogen zijn dat ze de confrontatie met zichzelf aandurven; voor onze opdrachtgevers, managers en human resource professionals die durven investeren in een beter bedrijfsresultaat.

MISSIE COMPANY OF GIFTS
Onze klanten verrassen met originele én complete kerstgeschenken, tegen de allerbeste prijs met gegarandeerde topservice!