Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 


Crystal Networks is een jong bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van Telefonie, ICT en Internet.
Met een team van specialisten blijven we ons continue breed oriënteren, want de ontwikkelingen gaan snel en geen klant is hetzelfde.

Maar naast specialisten zijn we bovenal een team met een no-nonsens instelling en plezier in ons werk.
Samen streven wij ernaar om altijd een passende oplossing te bieden!

We voelen ons betrokken bij uw probleem of vraag en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support.
Aan de hand van onze kernwaarden werken we allemaal aan hetzelfde doel: Onze oplossingen moeten werken voor u!


 

Koffie Totaal is een groothandel voor alles op het gebied van koffie. Onze specialiteit is bonenkoffie, maar wij hebben een zeer uitgebreid assortiment andere koffies en bijproducten.

Omdat koffie op verschillende manieren kan worden bereid, gedronken en beleefd, kunnen wij met ons aanbod in apparatuur en assortiment altijd in uw behoefte voorzien. Koffie Totaal biedt een volledig koffieconcept voor particulieren, horeca, bedrijven, winkels, kantoren, overheden, scholen en andere instellingen.

Op deze site laten wij slechts een klein deel van ons assortiment zien. Neem daarom geheel vrijblijvend contact op met Peter van den Heuvel die u in een persoonlijk gesprek kan adviseren welke koffievoorziening het beste bij u past.

Iris Intranet werkt vanzelfsprekend. Dat zeggen we niet zomaar. Je organisatie en haar medewerkers staan dagelijks voor een boel uitdagingen. Gelukkig denkt Iris met je mee. Met Iris Intranet werk je op een gebruiksvriendelijke en vanzelfsprekende manier samen. Zij draagt bij aan het succes van je organisatie, door je intranet zo in te richten dat het precies doet waar jouw medewerkers behoefte aan hebben.

Neem eens een kijkje op onze website: www.irisintranet.com