Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Niets verstrijkt zo snel als de tijd. Alweer 41 jaar zijn gepasseerd sinds de oprichting van ons bedrijf en het alweer enige jaren geleden sinds wij u geïnformeerd hebben over de beslissing om de vochtuithardende verven (mcu-coatings) zelf te produceren.

Het was een interessante periode waarin we uiteraard zeer actief zijn geweest op het gebied van ontwikkeling, testen en vernieuwing.

In deze uitgave van onze "website" vindt een overzicht van, niet alleen de nieuwe ontwikkelingen, maar ook de nieuwste informatie van de producten, welke u misschien alweer vele jaren gebruikt. Ook hebben wij getracht om u, door middel van, korte artikelen te informeren over diverse onderwerpen.
Onze doelstelling is het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met een goede prijs/kwaliteit verhouding, Unica’s unieke producten en systemen garanderen dit.

Crystal Networks is een jong bedrijf met veel ervaring in de nieuwste technieken op het gebied van Telefonie, ICT en Internet.
Met een team van specialisten blijven we ons continue breed oriënteren, want de ontwikkelingen gaan snel en geen klant is hetzelfde.
Maar naast specialisten zijn we bovenal een team met een no-nonsens instelling en plezier in ons werk.
Samen streven wij ernaar om altijd een passende oplossing te bieden!
We voelen ons betrokken bij uw probleem of vraag en staan voor transparante oplossingen, eerlijk advies en bevlogen service en support.
Aan de hand van onze kernwaarden werken we allemaal aan hetzelfde doel: Onze oplossingen moeten werken voor u!

 


 

Wie is B4B

Volgens het woordenboek staat bliss gelijk aan extase en extreem geluk. Dat gun ik iedereen in zijn leven, werk en zaken doen. Bliss betekent voor mij ook ‘zonder verstoringen’. Iedereen heeft in potentie alles in huis om te doen waarvoor hij of zij op deze wereld is en daar gelukkig van te worden. Als je die bestemming niet bereikt of uit het oog bent verloren, zit er dus wat in de weg. Ik help mensen graag ontdekken waar die verstoring zit en hoe die is op te lossen, met intuïtie en verstand in balans. Ik weet uit eigen ervaring hoe rijk je leven daarvan wordt.

Al aan het werk op jonge leeftijd, in loondienst, bij multinationals en MKB ondernemingen en altijd de droom om mijn eigen bedrijf te starten. Lange tijd durfde ik het niet aan en bedacht altijd van alles waarom dat toch echt niet kon: niet genoeg gestudeerd, te weinig financiële middelen, niet genoeg vaardigheden en nog veel meer onzekerheden. Die gedachten hielden me lange tijd vast waar ik zat. Een ingrijpende gebeurtenis in mijn leven was een keerpunt. Ik leerde luisteren naar mijn intuïtie waardoor mijn beperkende overtuigingen langzaam verdampten. Vanuit een nieuw ontdekt onmetelijk potentieel ben ik de uitdaging aangegaan.

Mijn doel was om mijn zachte, vrouwelijk, intuïtieve kant in te zetten in een leuke, mannelijke, zakelijke en fysieke wereld. Mijn affiniteit met bouwen zette ik om in het bedrijf dat hekwerken levert voor bouw en evenementen. Een succesvol bedrijf dat ik een aantal jaar geleden heb verkocht. Het was een geweldige tijd waarin ik enorm heb genoten en veel geleerd. Toch wilde ik verder.

Ik nam tijd voor bezinning en rust en ontdekte ik dat heel mijn leven in het teken staat van mensen ondersteunen, inspireren, motiveren en coachen. Op school kwamen klasgenoten al met hun problemen naar me toe. Op alle plekken waar ik gewerkt heb, namen mensen me in vertrouwen. Zij leken succesvol en sterk aan de buitenkant, maar diep ongelukkig van binnen. Mensen helpen door te luisteren, vragen te stellen en inzicht te geven, ging als vanzelf. Met dat inzicht wilde ik verder.

Die mooie ontdekking is de reden dat ik in 2015 opnieuw het roer heb omgegooid. Ik investeerde in vele opleidingen, in persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en groei. Met die blissvolle bagage richt ik me professioneel volledig op trainen en coachen van succesvolle ondernemers en CEO’s die vaak onder grote druk functioneren. Met mij als confidante is het een stuk minder eenzaam aan de top. Gewoon omdat je in alle vrijheid en vertrouwen ook eens over jouw twijfels kunt praten.