Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Studio 412 is een full-service bureau zonder fratsen

Als allround en full-service studio denken wij in élke fase van het (ver)bouwproject met u mee. Tijdens het hele proces heeft u steeds één en hetzelfde aanspreekpunt: Koen Donkers. Hij maakt eerst een analyse van de locatie en daarna het architectonisch ontwerp; uiteraard in elke gewenste stijl. Maar ook de technische uitwerking wordt deskundig verzorgd, net als eventuele vergunningaanvragen en ondersteuning bij aanbestedingen. In de laatste fase tenslotte, wordt de bouw kritisch gevolgd. Altijd persoonlijk en enthousiast, betrokken én vakkundig. Door alles bij Studio 412 in één hand te houden, nemen wij al uw zorgen uit handen.

Studio 412 is een transparante organisatie. Heel simpel: wij zeggen wat we doen én doen wat we zeggen. Dat betekent dus o.a. een duidelijke, eerlijke offerte, zonder kleine lettertjes, of open posten. Heldere afspraken en een concreet plan van aanpak. Bij ons geen dure fratsen, maar een betaalbaar totaalconcept waarbij over élk detail is nagedacht en het resultaat staat als een huis. Niets meer en niets minder.

Bij Studio 412 is het eerste kennismakingsgesprek geheel vrijblijvend. Wij komen bij voorkeur bij u thuis, op kantoor of de bouwlocatie, om alvast een optimale eerste indruk te kunnen krijgen.