0012 345 6789
office@insightfx.com
64184 Graham Place

S02a BuggyDe vraag naar het gebruik van buggy’s neemt toe.
Wanneer wij aan de vraag willen blijven voldoen om zoveel mogelijk golfers van een buggy te kunnen voorzien, vragen wij u ons te helpen. Dit kan heel simpel met de volgende regels.

S03 Horeca keuken

Beste gasten,

Wat heerlijk om weer volop open te mogen zijn en u dagelijks te mogen verwelkomen na een lange periode waarin corona het meest besproken gespreksonderwerp was.
U weet ons allemaal weer prima te vinden voor de koffie, lunch, borrel en diner. En genieten we met ons allen volop van het terras en restaurant.

Net zoals mijn collega Antoine ben ik gestart met het golfen op het CIOS te Sittard en heb daar mijn GVB gehaald. Tevens als één van de eerste studenten afgestudeerd als golf-instructeur in de opleiding bij Eric der Kinderen op Golfclub Henri Chapelle.S03a Edwin Uffink

Vanaf mijn 18e jaar loopt de golfsport als 2e hobby door mijn leven. Om uiteindelijk na jaren hard werken aan en in mijn eigen onderneming, van mijn hobby opnieuw mijn beroep te mogen maken.

Vanaf 1 maart jl. heeft het World Handicap System (WHS) zijn intrede gedaan in de golfwereld. Dit betekent dat een speler alleen nog maar het aantal slagen hoeft te noteren en / of in te voeren.
S05a EGolf4UMaar wat moet een speler invoeren bij Stableford als de bal op een hole wordt opgepakt?