0012 345 6789
office@insightfx.com
64184 Graham Place

Het weekend van 1 en 2 september stond dit jaar in het teken van de matchplay club kampioenschappen.
Voor het eerst dit jaar heeft de WECO de data "geruild" met het Strokeplay kampioenschap.
Historisch gezien werden namelijk de matchplay kampioenschappen aansluitend op de NGF competitie (= matchplay) georganiseerd echter had de WECO het plan opgevat om middels POULE inschrijving een grotere deelname na te streven. 


Om poulewedstrijden op onderlinge afspraak te spelen heb je wel meer tijd nodig ...vandaar.
Echter was deze opzet bij de initiatie onvoldoende bekend en zijn wij toch teruggevallen op het al oude systeem van inschrijving / voorronde en finale weekend.De omstandigheden konden niet beter. Zowel zaterdag als zondag waren perfecte golfdagen. Niet alleen voor de wedstrijdspelers maar ook deelnemers aan de "verliezersronde" (30 personen) konden hun hart ophalen. Door een goede afstemming met de Kalender coördinator bleef er ook nog veel speeltijd over voor onze leden en greenfeeërs. 

08a Site impressie matchplaySpelers en toeschouwers hebben van een groot aantal prachtige wedstrijden kunnen genieten met blijdschap en teleurstelling tot gevolg.

UITSLAG MATCHPLAY HEREN 

  1. Jasper van de Kimmenade: Voor het eerst winnaar bij een clubkampioenschap. Nu je heb je ECHT een reden om je rijbewijs te halen..!
  2. Gerard van de Putten: Sportiviteit. Dat woord is Gerard op het lijf geschreven. Maar ook NOOIT opgeven. 
  3. Marc Vorderman: Op waarde verslagen. Soms is golf zelfs voor Marc te veel.

UITSLAG MATCHPLAY DAMES

  1. Judith Tesser: Voor de derde keer winnaar - komt in de league van Leni van Berlo en Gwen van Driel..!
  2. Emmy van Erp: Voor de 3de keer 2de. Joop Zoetemelk bij de Dames. Maar toch is ook Joop winnaar van de Tour de France geworden. Er is dus hoop Emmy.
  3. Suzette van Dam: Van mineur, in de extra play-off hole toch de voldoening gehaald. 

Op naar volgend jaar waarbij wij dan ook een 9 holes Matchplay kampioenschap willen organiseren (hcp 18 plus). Dat u vast voor-geïnformeerd bent.

Groet,
De Weco