0012 345 6789
office@insightfx.com
64184 Graham Place

Woensdag 13 juni hebben maar liefst 48 opa’s (een record aantal) tijdens onze jaarlijkse Old Grand Dad wedstrijd gestreden wie er dit jaar de Opa van het Jaar van de Gulbergen zou worden. De (halve) shotgun werd onder prima condities gespeeld.
Mede dank zij de medewerking van de Heren Senioren Commissie werd dit recordaantal bereikt. Spelen op “hun” woensdag is één van de redenen van de grote deelname.

Het goede doel

De Stichting Old Grand Dad ondersteunt lichamelijk of geestelijk gehandicapten bij het beoefenen van hun sport en vrijwel alle golfverenigingen in het land doen hieraan mee. Als vereniging hebben wij dit jaar de mooie bijdrage van rond de €1300 opgehaald.

De uitslag
Als vereniging mogen we 6 opa’s afvaardigen naar de regiofinale op Haviksoord in Leende op 17 juli en de beste spelers van die wedstrijd gaan naar de landelijke finale op Anderstein in Maarsbergen en maken kans om “Opa van het Jaar” te worden.

Er werden 7 birdies geslagen, de neary op hole 5 werd gewonnen door Ben Geerts en Gerard van der Putten nam de prijs voor de longest mee naar huis.

De wedstrijd werd gewonnen door Albert van Oss met 38 punten. Op de foto krijgt hij de prijs uit handen van clubconsul Old Grand Dad, Linze Boonstra.

Op de 2e plaats eindigde Johan Dreverman met 37 punten, gevolgd door Frank de Rooij met 36 punten

Albert van OsDe volgende opa’s gaan onze vereniging vertegenwoordigen op Haviksoord:

  • Gerrit van Osch
  • Albert van Oss
  • Frank de Rooij
  • Ben Sleegers
  • Ignace Smulders
  • Pieter vd Steen

Ten slotte

Zou het niet mooi zijn als ook onze vereniging een project zou kunnen aandragen waaraan de Stichting financieel aan zou kunnen bijdragen? In onze regio moeten er toch ook verenigingen, tehuizen, instanties etc. zijn die zitten te springen om een financiële impuls waardoor jeugdige gehandicapten hun hobby beter beoefenen.
Dus kijk eens om je heen en denk eens na of we in onze omgeving jongeren iets gelukkiger kunnen maken met wat hulp van buitenaf.

Linze Boonstra
Clubconsul