0012 345 6789
office@insightfx.com
64184 Graham Place

 

Beste lezer,

Vanaf vandaag is de nieuwe website in de lucht. Een nieuwe site met een fris uiterlijk en meer overzicht. De komende maanden worden achter de schermen nog een aantal verdere aanpassingen doorgevoerd, zodat we in de zomer een definitieve versie hebben van de nieuwe website. Buiten de nieuwe looks brengt de nieuwe site ook meer gebruiksgemak.

Voor de leden van de golfclub betekent dit dat u (in tegenstelling tot voorheen) met slechts één gebruikersnaam en wachtwoord kunt inloggen op het besloten deel van de website voor de leden. Dat zijn de gebruikersnaam en wachtwoord van uw huidige E-Golf4U account. Na het inloggen heeft ieder lid dus direct toegang tot de ledenlijst, het nieuwe ledenforum, de documenten, het fotoalbum etc. En uiteraard kunt u met dezelfde inloggegevens ook nog steeds als lid in E-golf4U uw starttijd of uw deelname aan een wedstrijd boeken.
 
Opmerkingen en suggesties over de site zijn welkom. Dat kan door een bericht achter te laten op het nieuwe ledenforum of door een mail te sturen naar webmaster@golfclubdegulbergen.nl
 
Op de nieuwe website is natuurlijk ook het ledenforum terug te vinden dat afgelopen week van start is gegaan. Een aantal leden heeft al gebruik gemaakt van het forum en berichten geplaatst. Mooi, want het is een manier waarop leden op een leuke en laagdrempelige manier contact kunnen onderhouden met elkaar. Doe dat graag op grote schaal, zeker in deze bijzondere tijd. Voor het gebruiksgemak is de link naar het ledenforum (nadat u bent ingelogd) goed zichtbaar op de ledenpagina van de nieuwe site. 
 
Bezorg- en Afhaalservice De Hooghe Bergh
Tenslotte herhalen wij nog een keer het super leuke initiatief van De Hooghe Bergh om een service met afhaal- en bezorgmaaltijden aan te bieden. Dat werkt als volgt:

  • Het menu komt woensdag op de website, dat kunt u bestellen tot vrijdag 12.00 uur.
  • Geef uw bestelling door via info@golfrestaurantdehooghebergh.nl met uw volledige naam en 06 nummer.
  • Vermeld hierbij of u het op komt halen en hoe laat, of vermeld dat u het graag laat bezorgen. In dat geval vermeldt u uw adres erbij.
  • Ophalen kan dan de volgende dag (dus vanaf donderdag tot en met zaterdag) tussen 13.00 en 15.00 uur.
  • Als u kiest voor bezorgen dan zal de bezorging plaatsvinden op de volgende dag (eveneens dus vanaf donderdag tot en met zaterdag) tussen 15.00 en 17.00 uur

Houd de komende tijd de pagina van de Hooghe Bergh op onze nieuwe website goed in de gaten. Daar vindt u voortaan de menu’s en de tijden wanneer u wat kunt bestellen!


Deze week komt het kabinet met nieuwe mededelingen over de maatregelen na 6 april. Uiteraard informeren wij u dan weer direct over de gevolgen daarvan voor onze vereniging en de golfbaan.
 
Tot de volgde update daarom, let intussen een beetje op elkaar en blijf gezond. Het helpt daarbij dat we de instructies van overheid en RIVM respecteren, voor onszelf en voor elkaar.
 
Het bestuur van Golfclub De Gulbergen
Michaël, Ad en Nicole