0492 - 592455 | keuze 2

Golfclub de Gulbergen beschikt over een groot aantal buggy’s voor de Sprookjesbaan, de Libellenbaan en de Old Course. We onderscheidden in het verleden Sprookjesbaan-buggy’s, Club-Handicart-buggy’s en Handicart-buggy’s van de stichting Handicart. Vanaf 2023 is de tarievenstructuur vereenvoudigd en is er geen onderscheid meer naar Sprookjesbaan-buggy’s en Club-Handicart-buggy’s. Hierna spreken we alleen nog van Club-buggy’s. De Handicarts van de Stichting Handicart  blijven nog wel bestaan. Maar daarin komt mogelijk verandering in de loop van het jaar.

 1. Club-buggy’s
  Voor de Club-buggy’s is het tarief in 2023 voor de clubleden (niet de registratieleden), ongeacht of er 1 of 2 leden gebruik van maken:
  * 9 holes    € 8,00 per buggy
  * 18 holes  € 16,00 per buggy
  Indien de 2e inzittende een gast is van het clublid blijft dit tarief ook dan van toepassing.

 2. Handicart-buggy’s voor pashouders van de Stichting Handicart,
  (kunnen zowel clubleden als greenfeespelers zijn).
  Tarief voor de zes Handicart-buggy’s van de stichting Handicart (nrs. 9 t/m 14):
  * 9 of 18 holes bij gebruik door 1 Handicart pashouder   € 4,50
  * 9 of 18 holes bij gebruik door 2 Handicart pashouders € 6,00 (€ 3,00 p.p.)
  Alleen te betalen met een geldige handicartpas van de Stichting via het aparte betaalkastje van de Stichting bij de balie.

  Indien er geen Handicart-buggy van de Stichting Handicart meer beschikbaar is, kan een speler met een geldige handicartpas een Club-buggy huren voor € 6,00 (ongeacht aantal personen en holes, waarbij een 2e inzittende geen pashouder hoeft te zijn en ook een gastspeler van de pashouder kan zijn).

 3. Club-buggy’s voor greenfee-spelers
  Tarief van de club-buggy’s voor greenfee-spelers:
  * 9 holes   € 13,50 per buggy
  * 18 holes € 25,00 per buggy