0012 345 6789
office@insightfx.com
64184 Graham Place

Zoac logo

De ZoAc is een laagdrempelige, gezellige inloop-woensdagavond met toch een beetje competitief karakter, die in 2021 gehouden wordt van 30/6 tot 25/8.

Zowel leden als niet-leden zijn welkom. Niet-leden en OC-leden, leden van Best en ‘t Woold betalen een greenfee voor 9 holes
met 25% korting: € 26,25.

Elke woensdag kun je starten vanaf ca. 17.00 uur. De laatste starttijd is ruim twee uur voor zonsondergang. Dit melden we in onze wekelijkse nieuwsbrief, die je op maandag krijgt.
In het restaurant kun je voor 13,50€ een heerlijke daghap bestellen.

Hoe werkt het?
Het is de bedoeling dat je je van tevoren inschrijft via Wedstrijden eGolf4u
Je kunt je inschrijven voor de Sprookjesbaan of de Libellenbaan.

Deelnemers die zich niet via E-Golf4U kunnen inschrijven: stuur een mail naar zoac@golfclubdegulbergen dan schrijven wij je in. Of we helpen daarmee wanneer je je op de wedstrijddag meldt bij de inschrijftafel.

Je komt tussen ca. 17.00.uur en de laatst mogelijke starttijd naar de golfbaan en je meldt je bij de inschrijftafel in het restaurant op de eerste verdieping. Daar kun je aangeven hoe laat en eventueel met wie je wilt spelen en of je gebruik wilt maken van een buggy. Je wordt, indien mogelijk, ingedeeld naar je voorkeur. Greenfees, buggy’s en inschrijfgeld (€ 2,00) moeten ter plekke voldaan worden. Dit mag contant, maar pinnen is ook mogelijk.

We spelen voor de gezelligheid, maar we houden wel uitslagen bij:

  1. We spelen voor dagprijzen: voor elke lus hebben we een 3e, 2e en 1e prijs.
  2. Ook zijn er elke week prijzen voor twee van deze bijzondere verrichtingen: neary, second neary, longest voor dames én heren, ook voor elke lus.

En bovendien: DE RINGERSCORE!
Wat is de ringerscore?

Elke keer als je meespeelt, houden wij je beste score op elke hole bij. Die beste score blijft staan en is te zien op bovengenoemde site. Je moet wel minimaal 60% van onze avonden meegespeeld hebben.
Tegen het einde kan het spannend worden: als je kans op een klassering in de TOP 3 maakt wordt het tactisch kiezen tussen de twee lussen.

In de ringerscore hebben we drie categorieën:
                HCP -3 t/m 11.9       HCP 12 t/m 23.9       HCP 24 t/m 36

Voor de drie besten in elke categorie hebben we prijzen op de slotavond.

Heb je vragen? Stuur a.u.b. een mail naar: zoac@golfclubdegulbergen.nl

Met vriendelijke golfgroeten,

de ZoAc-commissie,
Hanneke Grufman,  Hans Damsteeg, Eric Jansen.

 

ZOAC Agenda

There are no up-coming events