0012 345 6789
office@insightfx.com
64184 Graham Place

logo  ' Service is wat je geeft. Gastvrijheid is wat je voelt '

WELKOM
Afbeelding2Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom op Golfbaan de Gulbergen voor een kop koffie met luxe vlaai, lunch, borrel en snacks of uitgebreid diner. Ons laagdrempelige sfeervolle restaurant is dagelijks geopend en bij mooi weer geniet u op ons ruim opgezette terras van een uniek uitzicht over de golfbaan en op “het dak van Brabant”......De Hooghe Bergh!

MENUKAARTAfbeelding3
Ons keukenteam kookt met dagverse seizoens- en streekproducten waardoor ons aanbod regelmatig veranderd. De gerechten zijn eigentijds maar ook onze klassiekers zullen niet ontbreken. Tevens hebben we wekelijks een wisselend 3-gangen keuze menu. Begeleid door een mooie selectie van wijnen van de wijnkaart; vanuit alle windstreken zal het u aan niets ontbreken.
Op maandagen is de keuken gesloten, maar het terras is dan wel open!

GEZELSCHAP
Wilt u met een gezelschap komen? Dan bent u uiteraard van harte welkom!
Afbeelding4Voor groepen vanaf 10 personen maken we een passend voorstel. Wij bieden diverse mogelijkheden voor ieder moment van de dag tot wel 100 personen in ons sfeervolle restaurant of op het deels overdekte terras. Van een kleine vergadering tot bedrijfspresentatie of personeelsfeest, alles is bespreekbaar en op maat in te vullen.
We kunnen deze gelegenheid aankleden met een heerlijke lunch, een uitgeserveerd diner, walking-dinner of een informele barbecue.

DHB@HOME
Geen tijd om langer te blijven?
De Hooghe Bergh bied u de mogelijkheid aan om thuis te genieten van onze specialiteiten zoals verse huisgemaakte soepen, maaltijdsalades of eenpansgerechten via de TAKE AWAY service.

Afbeelding5

RESTAURANTBON
Een restaurantbon met een waarde naar keuze behoort ook tot ons aanbod.

SERVICE
Afbeelding6Het enthousiaste team van De Hooghe Bergh  doet er alles aan om hun gasten een onvergetelijk moment te bezorgen en een warm thuisgevoel te creëren. U kunt bij ons rekenen op gastvrije service en Brabantse gezelligheid.

 

CONTACT : 📞 0492-592164     💻 info@golfrestaurantdehooghebergh.nl

 

REFERENTIE
Op zoek naar culinaire verwennerij en bijzondere geluksmomentjes struint Maaike de Reuver (hoofdredacteur en trendwatcher bij Food Inspiration) de Nederlandse golfbanen af. Haar neus achternalopend, stuitte ze op een Frans tafereeltje in het Brabantse Mierlo.
Lees het verslag op Golf.nl.