De Gulbergen heeft een nieuwe Golfschool

Even voorstellen: Golfacademy De Gulbergen. Dit is de naam van de nieuwe Golfschool van Golf De Gulbergen. De Golfacademy geeft haar eerste maandelijkse kennismakingslessen op vernieuwde driving range op zondag 9 april.

Vanaf deze dag zal Richard Heesakkers, de professional in dienst van de Beheermaatschappij, deze golfschool ook enthousiast gaan leiden. Er zal fulltime door hem lessen gegeven gaan worden en er zullen meer professionals, waaronder het vertrouwde gezicht van Antoine de Blok, worden ingezet op drukke dagen. Samen met Golfclub De Gulbergen zullen en kunnen er mooie lesaanbiedingen komen.
Meer hierover in de volgende Nieuwsbrief en op de website.

 

Aanpassingen op en om de drivingrange

De presentatie van Golfacademy De Gulbergen valt samen met de opening van de vernieuwde driving range. Deze is opgefrist en uitgebreid met nieuwe targets op het gras. De verlichting wordt binnen vernieuwd en het gebouw geschilderd. Tevens krijgt de Golfacademy aan de linkerkant van/in het gebouw een ruimte met 6 matten om daar afgezonderd les te kunnen geven.
De ballenautomaat zal verplaatst worden en komt in het lange gebouw. U kunt dan makkelijker ballen pakken. Het muntsysteem zal worden uitgebreid. Waar nu alleen nog 1 euro muntstukken gebruikt kunnen worden zal dat straks ook mogelijk zijn met 2 euro muntstukken.

Om de "omkisting" van de lampen op de driving range komen nieuwe platen en afstandscijfers. Een fictieve fairway wordt gecreëerd door twee hoge palen. Hier kunt u een nog beter beeld krijgen en beter uw oefenslagen tot zijn recht laten komen.

Om eenvoudiger naar de tee van hole 1 te kunnen komen, komt er een pad achter de putting green waar de buggy’s over kunnen rijden. Ook de drivingrange gebruikers kunnen nu makkelijk met kar of tas naar hole 1 lopen.

Op de pitching greens staan nieuwe vlaggenstokken met vlaggen. Daar zal ook nog een laag hekwerk achter komen, zodat de ballen niet makkelijk meer in de sloot kunnen belanden.

 

Gratis kennismakingslessen

Om het geheel op zondag 9 april feestelijk en compleet te maken, beginnen we deze dag met onze maandelijkse GRATIS kennismakingslessen. Er wordt dan in meerdere groepen, tot maximaal 12 aangemelde personen per groep, golfles gegeven.
Iedereen, ouder dan 12 jaar, kan en mag zich hiervoor aanmelden. Kinderen jonger dan 12 jaar krijgen op een andere dag deze lessen.
Deze aanbieding is niet alleen voor u, maar ook voor de geïnteresseerde potentiële golfers uit uw omgeving. Denk hierbij aan familie, vrienden, collega’s, kennissen.