Slide background

Golfen op Landgoed Gulbergen

foto @Marc Vorderman

Slide background

Een golfbaan voor de gevorderde-
en beginnende spelers

Iedere maand Gratis
Kennismakingslessen
meer informatie ...

Beste vrijwilligers,

Wij als commissie Gulbergen Jeugd Open, zijn al weer vanaf oktober 2016, bezig met de organisatie van het 15e Gulbergen Jeugd Open.

Nu blijkt, we hebben tot nu toe slechts 28 deelnemers, dat we, met het verzetten van de datum van het toernooi, van eind juni naar begin september, niet goed gegokt hebben.

Daarom hebben we, in overleg met het bestuur, besloten om het 15e Gulbergen Jeugd Open, NIET door te laten gaan, en ook niet te verplaatsen naar een andere datum dit jaar.

Wij, als commissie betreuren dit zeer, daar wij met de organisatie al zo lang bezig zijn, maar om voor 28 deelnemers, 70 - 80 vrijwilligers de baan in sturen, zou wel erg veel gevraagd zijn.

Maar, omdat jullie, als vrijwilliger, altijd klaar staan voor het Gulbergen Jeugd Open, willen wij jullie uitnodigen, om op 2 september, te komen golfen in het kader van BEDANK AAN DEVRIJWILLIGERS.

Daarom kunnen jullie je inschrijven via de hole-verantwoordelijke, om deel te nemen aan deze speciale dag.

Vanuit de commissie Gulbergen Jeugd Open hopen wij natuurlijk op een grote opkomst, waarbij natuurlijk een aantal prijzen ter beschikking gesteld worden.

 

Namens de commissie Gulbergen Jeugd Open.

Eric Claes

voorzitter commissie Gulbergen Jeugd Open

Onze businessclubleden