Slide background

GOLFBAAN GESLOTEN

ALV VERPLAATST NAAR 18 DECEMBER

Tot nader bericht zijn alle golfbanen gesloten

De Algemene Leden Vergadering is verplaatst naar maandag 18 december om 19.30 uur in het clubhuis.

Michaël Munnich, wnd. voorzitter
Ad Marneffe, penningmeester

ACTUEEL

NO

1

Slide background

NIEUWJAARSRECEPTIE

De Nieuwjaarsreceptie zal plaatsvinden op zondag 7 januari 2018, vanaf 15.00 uur in ons clubhuis.

Noteer dit alvast in uw agenda.

De definitieve uitnodiging volgt binnenkort.

ACTUEEL

NO

2

Slide background

CONTRIBUTIE 2018

Begin december ontvangt u zoals gebruikelijk uw contributienota voor het komende speeljaar.
U kunt ook een machtiging afgeven voor automatische incasso.

LEES VERDER

ACTUEEL

NO

3

Slide background

KERSTWEDSTRIJD DE HOOGHE BERGH

Op tweede kerstdag 2017 organiseertGolfrestaurant De Hooghe Bergh wederom een kerstwedstrijd met aansluitend een gezellig 4 gangen kerstdiner.

LEES VERDER

ACTUEEL

NO

4

Slide background

GRATIS KENNISMAKINGSLES

Gratis kennismaken met Golf? Ja dat kan!
Golf De Gulbergen biedt u de gelegenheid om eenmalig deel te nemen aan een gratis Golf kennismakingsles.

AANMELDEN

ACTUEEL

NO

5

Oorspronkelijk was het terrein het domein van de Vuil Afvoer Maatschappij (VAM). Per spoor werd hier mest en afval vanuit het westen van het land heengebracht om te worden gecomposteerd, waarna het kon worden ingezet bij het ontginnen van woeste gronden.

In 1979 werd de Regionale Afvalverwerkingsmaatschappij Zuidoost Brabant (RAZOB) opgericht met als doel het verantwoord en gecontroleerd storten van afval op stortplaats Gulbergen. Op een oppervlakte van 49 ha was ruimte voor het storten van 10 miljoen ton afval. In het verzorgingsgebied wonen circa 700.000 mensen. Met de omliggende gemeenten zijn afspraken gemaakt en NV RAZOB verplichtte zich tot de realisatie van Landgoed Gulbergen een duurzaam recreatief uitloopgebied. Met de overname door Essent op 4 juli 2003 is deze verplichting overgegaan naar Essent Milieu. (Per 1 januari 2010 Attero).

Oude stortfotoVoor het aanleggen en beheren van het landgoed heeft RAZOB indertijd de Beheermaatschappij Gulbergen BV opgericht. Beheermaatschappij Gulbergen BV is een 100 % dochter van Attero.

Voor het realiseren van Landgoed Gulbergen is het merendeel van de terreinen intussen verworven. Het landgoed is inmiddels circa 325 ha groot.

Sinds 1990 is een deel van het gebied in gebruik door Golf de Gulbergen. Ook is het Dierenrijk en een evenemententerrein op het landgoed Gulbergen gelegen.

Verder is er een mountainbikeroute door en over het terrein aangelegd. Deze omvat de beklimming van wat het “dak van Brabant” wordt genoemd. De top van de stort bevindt zich op 60 meter boven NAP (40 meter boven het maaiveld) en biedt een verrassend uitzicht op de Eindhovense skyline, bij helder weer kan zelfs het provinciehuis van Noord-Brabant en de steenbergen van het Kempens steenkoolbekken zien.

Baanstatus

Onze businessclubleden