Slide background

Golfen op het dak van Brabant

Golf de Gulbergen is een prachtige 18-holes volwaardige golfbaan met ook nog een aantrekkelijke 9-holes par 3-4 baan. Deze is (deels) aangelegd op een afgedekte berg van reststoffen, waardoor er hoogteverschillen zijn ontstaan die je op menig buitenlandse baan kunt vinden.

Sprookjesbaan

De twee imposante par 4 holes op een hoogte van ruim 45 meter geven iedere golfer de ultieme golfkick. De par 3 die daar op volgt, met een hoogte verschil van maar liefst 45 meter (!) is een ware golfsensatie.

Libellenbaan

Deze holes (par 36) zijn evenwichtig verspreid aangelegd in een waterrijk landschap met een bijzonder open karakter. De werkelijk prachtige waterpartijen zullen als rustgevend worden ervaren, maar vormen bij een appraoch vaak een spannende uitdaging!

Old Course

Een compacte en uitdagende 9-holes kortere baan (par 3 en 4) met prachtige bosholes. Een ware (natuur)beleving voor alle golfers op dit fraaie stukje landgoed.

Wij helpen u graag!

Gasten zijn bij Golf De Gulbergen van harte welkom.

Wilt u als gast komen spelen op Golf De Gulbergen dan kunt u telefonisch een starttijd bij ons reserveren: 

  0492-592455 /keuze 2

caddymaster petraSilvia van Peltcaddymaster m

De caddiemasters (Petra, Sylvia en Mayke) vertellen u of er plaats is op de door u gewenste tijd en reserveert indien mogelijk direct uw starttijden.

Belangrijk voor onze gasten:

  • Greenfeespelers dienen zich uiterlijk een half uur voor vertrek te melden bij de caddiemaster voor de administratieve afwikkeling.
  • Zorg ervoor dat u uw NGF pas meeneemt.

Aanwezigheid Caddymaster:

  • winterperiode van 9.00- 15.00, 16.30 uur
  • zomerperiode van 8.30 – 17.00, 17.30