De WeCo wedstrijden voor de komende periode (15 juni – 15 juli

18 juni matchplay-kampioenschap

Op die dag weten we wie de kampioen gaat worden. Het belooft spannend te gaan worden!
Voortgang van deze wedstrijd kunt u volgen is het Matchplay schema zoals te vinden is op de Gulbergen website: leden login / wedstrijden / matchplay / schema

 

25 juni Themawedstrijd “Golf and More...”

Deze wedstrijd mag niet in uw agenda ontbreken. Onder de titel van “Golf and More...” gaat dit een combinatie worden van een niet dagelijkse wedstrijd en een lekkere barbecue na afloop.

Wat maakt deze wedstrijd bijzonder. In uw golftas zitten maar vier “stokken”. En alleen deze staan u ter beschikking. U gaat de keuze maken welke clubs u gaat meenemen. Kiest u bijvoorbeeld alleen voor de negen, acht, zeven en een putter of laat u de putter thuis en neemt u de driver mee. Zo zijn vele combinaties mogelijk. Maar vier is echt het maximum.

Na afloop heerlijk barbecuen, ervaringen uitwisselen en misschien wel tot de conclusie komend dat u met vier clubs succesvoller bent dan dat u dacht!

Aanvang 18.00 uur, inschrijfkosten bedragen € 10,- per persoon. En dat is inclusief de barbecue.

 

9 juli Maandbeker 4.

Hiermee zijn wij al weer over de helft van deze cyclus. De eerste contouren in het algemeen klassement zullen ook zichtbaar worden.

Maandbeker 9 holes: Als onderdeel van de maandbeker blijven wij ook de mogelijkheid van 9 holes wedstrijden aanbieden. We blijven volharden. Bij de vorige maandbeker alweer meer deelnemers. Een gestage toename. En nogmaals als 18 holes u niet past; de 9 holes is een uitstekend alternatief.