Uitbreiding van de samenwerking met andere golfbanen

Met genoegen kunnen we jullie meedelen dat het samenwerkingsverband met Golfbaan het Woold ook volgend jaar van kracht is. Leden met volledig speelrecht kunnen tijdens de zomertijd vanaf 16 uur en tijdens de wintertijd vanaf 14 uur gratis spelen op Golfbaan het Woold. Wij zijn erg blij dat dit voor onze leden aantrekkelijke aanbod ook in 2018 in stand blijft. En natuurlijk vertrouwen wij erop dat dit voorziet in een bestaande behoefte bij onze leden.

sgnlDaarnaast zijn wij verheugd jullie te kunnen medeleden dat Golf De Gulbergen zich heeft aangesloten bij SGNL, een samenwerkingsverband van golfbanen door heel Nederland. Deze aansluiting is tot stand gekomen dankzij de gezamenlijke inzet van de Beheermaatschappij en onze Golfclub. Deze aansluiting houdt in dat al onze leden vanaf nu zeer voordelig kunnen golfen op 15 mooie golfbanen. De banen liggen verspreid door heel Nederland, waarvan een aantal binnen een uur rijden! Er is een standaard gereduceerd greenfee tarief van slechts € 37,50 (18-holes) met deze banen afgesproken. Onderstaand zien jullie aangesloten banen bij de SGNL.

Zoals gezegd liggen sommige golfbanen op minder dan een uur rijden vanaf Nuenen, maar er zijn ook prachtige banen verder in het land die leuk te combineren zijn met een (korte) vakantie of uitstapje.

We zijn ervan overtuigd dat hierdoor het lidmaatschap van Golfclub de Gulbergen een stuk aantrekkelijker wordt. Vanzelfsprekend wensen we alle leden die hiervan gebruik maken veel speelplezier toe

Op de website van SGNL is meer informatie te vinden over de aangesloten banen.

 

Overzicht op de kaart

Op de pagina Samenwerkende Golfclubs, worden de deelnemende golfbanen op de kaart van Nederland getoond. Beweeg de cursor over de icoontjes voor informatie. Aan de rechterzijde wordt de betreffende golfbaan dan Geel opgelicht. Hier staan de Golfbanen op afstand van uw lokatie.