Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei | 0492-592455 | keuze 2 | Mail ons

Iedere woensdag wordt er door een groot aantal heren van De Gulbergen van 50 jaar of ouder een balletje geslagen.

Dit gaat in een gemoedelijke sfeer met na afloop een “praatje met een glaasje” en een kopje soep.

Vorig jaar vierden de heren van de Heren Senioren Commissie hun 25 jarig jubileum.

Site 5a Heren SeniorenAanpassingen in 2018

Vanaf dit jaar zijn de speelmogelijkheden en de tijden iets aangepast. Dit om aan de wens / vraag van de Heren te kunnen blijven voldoen.
Zo kent men op woensdag bij de Heren Senioren de volgende vier verschillende speelmogelijkheden:

 • Op de Sprookjesbaan 9-holes wedstrijden / competitie.
  * Op de Sprookjesbaan kan men starten vanaf 11.00 tot 12.50 uur. Inschrijven kan via de lijst in de hal of op woensdag via de vrije inloop.
 • Op de Libellenbaan 9-holes wedstrijden / competitie.
  * Op de Libellenbaan kan men voor de 9 holes starten vanaf 12.10 tot 13.05 uur. Ook hiervoor kan men inschrijven via de lijst in de hal of op woensdag via de vrije inloop.
 • Op de Old Course 18 holes wedstrijden / competitie.
  * Op de Old Course kan men starten vanaf 11.40 tot 13.15 uur. Net als bij de bovenstaande banen kan men hiervoor inschrijven via de lijst in de hal of op woensdag via de vrije inloop.
 • Op de Sprookjes / Libellenbaan 18 holes (qualifying) wedstrijden / competitie.
  * Voor deze qualifying 18 holes wedstrijd kan men starten vanaf 10.50 tot 11.20 uur. Inschrijven kan vóór maandagavond 20.00 uur via E-Golf4u.

Nieuw: 18 holes qualifying. 
Er kwam steeds meer vraag om een wat serieuzere 18-holes wedstrijden / competitie te mogen spelen. Vanaf 1 april is dit mogelijk. De wedstrijd wordt gespeeld op de Sprookjes- en Libellenbaan met de registratie via Egolf4U.
Bij deelname doet men automatisch mee aan de competitie en aan de strijd voor de Birdie Award.

Nieuw: aanpassing Old Course competitie.

Een aantal Heren Senioren vindt het prettig om een 9 holes wedstrijd op de Old Course te lopen, een ander aantal geeft juist de voorkeur aan een 18 holes wedstrijd op deze baan.

Vanaf nu kan dat allebei, waarbij de wedstrijd over 18 holes gaat. Door het resultaat van de 9 holes lopers te verhogen met 18 punten (overeenkomstig de EGA regels) kan men gewoon 9 holes spelen en meedoen aan de wedstrijd / competitie van 18 holes. Men zal wel van te voren aan moeten geven of met voor de 9 of voor de 18 holes gaat die dag.
De birdies voor de Birdie Award tellen op een zestal holes bij de 1e 9 holes.

Interesse om lid te worden?

De Heren Senioren Commissie telt op dit moment zo’n kleine 200 leden. Wanneer u (nog) geen lid bent, maar naar aanleiding van bovenstaande nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met één van de onderstaande bestuursleden of gewoon op een woensdagmorgen binnen komen lopen.

De Heren Senioren zijn er elke woensdag en organiseren behalve bovenstaande wedstrijden ook nog tal van andere leuke en gezellige wedstrijden. En dat voor € 20 per jaar.

We zien u graag of horen van u.