Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Dit jaar werd dit kampioenschap in een “nieuw jasje” gestoken. De bedoeling was om dit jaar (als test) met een maximum van 32 deelnemers te starten. De opzet was om de verliezers van de 1eronde door te laten gaan voor een plaats in de finale van de verliezersronde.
De  inschrijving was in april. Het maximale aantal werd al spoedig gehaald, dit tot volle tevredenheid van de organisatie. 

Site 07a Matchplay 2018 kampioenschap Wiljan en Fred 1aIn mei werden de eerste voorrondes gespeeld, de winaars gingen door naar de volgende ronde. Zoals gezegd, waren de verliezers dus niet direct uitgeschakeld, maar konden nog minstens 1x spelen.  De winnaars hiervan gingen dan gewoon door naar de volgende verliezersronde.

De 16 winnaars bij zowel de winnaarspoule als bij de verliezerspoule waren eind mei bekend. In de maand juni kwam er een vervolg met als resultaat dat er in iedere poule nog 8 kanshebbers waren.
Door de extreem hoge temperaturen gedurende de zomerperiode werd in overleg de termijn van de kwartfinales verlengd tot medio augustus. Dit was voor alle partijen beter.

Eind augustus waren de kwartfinales gespeeld en wisten wie er naar de halve finale zou gaan. Het waren vaak fantastisch mooi, maar zeker ook spannende wedstrijden tussen deze deelnemers. Opgeven of eerder uitstappen kwam niet voor in het woordenboek van deze spelers.

Medio september wisten wie van de winnaarspoule en wie van de verliezerspoule de finale zouden spelen. Bij de verliezerronde gingen Leo Noordhuizen en Sjors van den Tillaar om de eer strijden, bij de winaars ging de finale tussen Fred van Herp en Wiljan Verschuijten.
De winnaar bij de verliezerronde werd Leo Noordhuizen. De uiteindelijke kampioen werd na 16 holes sportieve strijd Wiljan Verschuijten.
Wij feliciteren de vier finalisten, maar natuurlijk een extra felicitatie naar  de uiteindelijke Kampioen Matchplay Heren Senioren 2018.

De Heren Senioren bedanken de organistoren, Theo Groenen en Jos Vermeer, voor hun inzet en tijd bij dit kampioenschap nieuwe stijl


Op de foto zien we de sportieve felicitaties van Fred aan de kampioen Wiljan.