Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Slide background

homepage DAKGolf de Gulbergen is een prachtige, uitdagende 18- holes golfbaan met een, voor Nederland, uniek karakter.
De baan is (deels) aangelegd op een afgedekte berg van reststoffen waardoor hoogteverschillen zijn ontstaan die je doorgaans alleen op buitenlandse banen aan zult treffen. Daarnaast beschikt de Gulbergen over een aantrekkelijke 9-holes par 3-4 baan die ook voor de gevorderde golfer voldoende uitdaging oplevert.

Sprookjesbaan

De twee imposante par 4 holes op het hoogste punt (het dak) van Brabant geven iedere golfer de ultieme golfkick. De hieropvolgende par 3, die we met recht de signature hole van de Gulbergen mogen noemen, is met een hoogteverschil van 45 meter (!) een ware golfsensatie. 

Libellenbaan

Deze holes (par 36) zijn ruimtelijk aangelegd in een waterrijk landschap met een bijzonder open karakter. De werkelijk prachtige waterpartijen zullen als rustgevend worden ervaren, maar vormen zowel vanaf de tee als bij de approach vaak een spannende uitdaging!

Old Course

Een compacte maar zeker uitdagende baan (par 64) bestaande uit 5 x par 4 en 4 x par 3 met zowel open als bosrijke holes. Vanwege de buitengewoon rustige ligging een ware (natuur)beleving voor iedere golfer. Zeker ook een aanrader voor de golfer die iets minder tijd heeft en toch 9 of 18 “echte” holes wil spelen.