Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Een qualifying kaart lopen is tegenwoordig heel eenvoudig. Je hoeft de kaart niet meer van te voren aan te vragen, het enige wat je moet doen is op de eerste hole van een ronde tegen je marker zeggen dat je een qualifying kaart wilt lopen, over 9 of over 18 holes.
Vervolgens loop je je ronde. Na afloop van de ronde voer je je score in, dat hoeft niet meteen, maar in ieder geval wel op dezelfde dag. Je kunt dus eerst rustig een kop koffie drinken in het clubhuis.

Er zijn drie manieren om je score in te voeren

 1. S06a Kaart lopenvia de app Golf.nl op je telefoon of tablet*
  - Log in, kies nieuwe kaart, selecteer de golfbaan en de tee, kies je marker (die moet ook een account bij Golf.nl hebben), voer de score in; je marker krijgt een bericht of hij/zij de score goedkeurt en de qualifying kaart is geregistreerd.
 2. Via de app E-golf4u op je telefoon of tablet**
  - Als je marker een clublid is: Log in, ga naar kaarten, maak een nieuwe kaart aan, kies baan, tee en marker en als de kaart is aangemaakt vul je de score in.
  Je kiest je marker via naam of lidcode.
  - Als je marker geen clublid is: In principe gaat dit hetzelfde, maar je moet nu via “gast” de naam van de marker invoeren. Onder “opmerkingen” het NGF-nummer van de marker.
  - Witte golfers, die hun handicap bij de Gulbergen laten registreren, moeten ook via “gast” naam en NGF-nummer van hun marker vermelden.
  - Het is eenvoudiger om in de twee laatste gevallen de Golf.nl-app te gebruiken.
  Kaarten waarvan niet te achterhalen is of de marker een EGA-handicap heeft kunnen niet geaccepteerd worden.
 3. Via de zuil in de hal van het clubhuis
  - De zuil is een terminal van E-golf4u en werkt hetzelfde als de app.

De Hareco geeft voor het registeren van individuele qualifying kaarten de voorkeur aan het gebruik van de Golf.nl-app; voor het invoeren van wedstrijdkaarten kan alleen de E-golf4u-app of de zuil gebruikt worden.

Geen kaart meer inleveren
De papieren kaart hoeft niet meer ingeleverd te worden, het invullen van de digitale kaart is voldoende. Mocht er iets mis gegaan zijn met het invullen van de digitale kaart, dan kun je de papieren kaart in de bus stoppen met een notitie over wat er is misgegaan; de Hareco zal dat dan corrigeren. Dat kan overigens ook via een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Je kunt op een dag meerdere kaarten invoeren, maar het splitsen van een 18-holesronde in twee 9-holesrondes is niet toegestaan.

* De app Golf.nl is te downloaden uit de app-store of Google Play.
Een handleiding voor het gebruik is te vinden op https://www.golf.nl/zelf-golfen/app-golfnl

**  De app E-golf4u is te installeren via https://www.golfdegulbergen.nl/nl/golfclub/webapp