Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Slide background

Golfrestaurant De Hooghe Bergh

Slide background

Voor uw Diner à la Carte

Slide background

Uitmuntend in Feesten & Partijen

Slide background

Gastvrij en laagdrempelig

Slide background

Wij verzorgen uw bruisende ontvangst

Slide background

Gedeeltelijk overdekt terras

Restaurant De Hooghe Bergh beschikt over een sfeervol ingericht restaurant

overdekt terras de hooghe berghVanaf ons prachtige (gedeeltelijke overdekte) terras heeft u een panoramazicht op de golfers op hole 9 maar ook op de "Bergh" die zo'n bijzonder aspect vormt in dit voor Nederland unieke golfcomplex.

Restaurant De Hooghe Bergh is in alle opzichten laagdrempelig. Ons enthousiaste team zet zich optimaal in om uw verblijf in een gastvrije sfeer onvergetelijk te laten zijn.

 

Ook voor de niet-golfer

Ook de niet-golfers zijn van harte welkom in ons restaurant. Ons complex is immers voor iedereen vrij toegankelijk. Onze lunchkaart biedt u een grote keuze variërend van een kleine snack tot een overheerlijke lunch met diverse soepen, broodjes en maaltijdsalades.

 

Weekmenu en Diner à la Carte

Voor uw Diner à la Carte heeft u een keuze uit een reeks verfijnde gerechten bereid door onze witte brigade. Van traditionele gerechten tot overheerlijke dagverse visspecialiteiten. Ook seizoensgerechten ontbreken niet op onze kaart. Wekelijks verrassen wij onze gasten met een heerlijk weekmenu. Ons prachtige terras leent zich bij uitstek voor een heerlijke barbecue.

Kortom, van eenvoudig tot exclusief : voor elk wat wils !

 

Mooie wijnen

Bij lekker eten hoort een goed glas wijn. Daarom treft u bij ons een uitgebreide wijnkaart waarmee u de wijnen perfect af kunt stemmen op uw gerechten. Vanzelfsprekend adviseren wij u daarbij graag.

Dat alles in een ongedwongen sfeer van warme gezelligheid en gastvrijheid.

 

Wij beschikken over voldoende parkeergelegenheid.