Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Een belangrijke wedstrijd in het Golfseizoen. Dinsdag 26 juni is het zover!

Voor iedereen en voor de duidelijkheid hierbij nog even de informatie in een notendop:

Site 02a Dame vraagt Heer 03Deelname: Dames die lid zijn van de Ladies en alle heren die lid zijn van Golfclub De Gulbergen kunnen meedoen.

Uitnodiging:  Uiteraard zorgt de Dame voor de uitnodiging van haar Heer. U kunt zich als team inschrijven.

“Single” dames of “single” heren: Indien er dames zijn, die als “single” inschrijven, worden zij door de wedstrijdleiding ingedeeld met een heer.

Inschrijving: Het inschrijven voor u en /of uw Heer is mogelijk via de site (Leden login > Wedstrijden). Graag met vermelding van deelname buffet onder het kopje “deelname aan horeca” en of u gebruik wenst te maken van een buggy.

Melden: U dient zicht tussen 10.00 en 10.30 uur (uiterlijk!!) te melden bij de wedstrijdtafel. Nadat u zich ingeschreven heeft, staat een kopje koffie of thee voor u klaar

Kosten: De Dames betalen € 6 inschrijfgeld. Hiervoor krijgt iedere deelnemer een drankje en een hapje in de baan. De Heren worden, wat het inschrijven betreft, die dag vrijgehouden.

Leden Old Course: Greenfee kosten voor OC leden zijn € 25 extra (dit geldt tevens voor de OC Heren). Deze kosten zijn exclusief de kosten voor het buffet.

Spelvorm: Spelvorm is Greensome Stableford, met hcp verrekening. (Non-Qualifying). Met een dubbele Longest! Uiteraard is er ook een Neary voor de Heer en de Lady!

Aanvang: Bij voldoende deelname (72 inschrijvingen) wordt het een shotgunwedstrijd over 18 holes op de SB / LB. Er wordt gestart om 11.00 uur.

Buffet: Na afloop kunt u deelnemen aan een heerlijk buffet (we verwachten rond de klok van half zes). De kosten voor dit buffet kunt u bij inschrijving aan de wedstrijdtafel voldoen. Bij deelname aan dit buffet is omkleden gewenst. Uiteraard is er gelegenheid tot douchen.