Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

In het kader van het 25-jarig lustrum van het bestaan van de Ladiesday, willende we ook de jaarlijkse Goede Doelen Wedstrijd, iets extra’s meegeven. Vooral omdat het dit jaar weer een doel dichtbij dient te zijn.

Site 03a Duke 01aDit jaar is er gekozen voor de; LINDA. Foundation, opgericht door Linda de Mol.

Het fonds is bestemd voor (alleenstaande)ouders met kinderen die in financiele nood verkeren.

In Nederland leeft één op de negen kinderen in armoede en in grote steden zelfs één op de vier. Verwacht wordt dat dit aantal alleen maar zal stijgen. Deze kinderen kunnen niet onbezorgd opgroeien en de financiele nood bezorgt het hele gezin stress. Lid worden van een (sport)vereniging zit er niet in, een verjaardagfeest of een bezoek aan de kapper is al evenzo een probleem.

Deze gezinnen wil de LINDA. Foundation tot steun zijn. In 2018 wil de foundation 4000 gezinnen weer onvergetelijke feestdagen bezorgen, met lekker eten, een cadeautje, een feestelijke outfit of een professionele knipbeurt bij de kapper.

Deze gezinnen kiest de foundation niet zelf. Er wordt gebruik gemaakt van de contacten van bijvoorbeeld gemeentelijke wijkteams, schuldhulpverleners, de voedselbank en verschillende maatschappelijke- en welzijnsinstanties door het hele land. De gezinnen die daar ingeschreven staan, zijn al uitgebreid gescreend, dus dat hoeft niet weer opnieuw.

Waarom nu de goede doelen wedstrijd met Golf Diva

Golf Diva organiseert, The Race to the Duce al enkele jaren voor de LINDA. Foundation met als hoofdprijs, spelen op The Duke

Op 17 juli, de goede doelen dag van de ladies van de Gulbergen organiseert Golf Diva de dag. Zo is er een weer modeshow, prachtige prijzen van Golf Diva, een loterij en er staat een collectebus. Wellicht kunnen de ladies hun jaarlijkse donatie opsplitsen in één helft van het bedrag voor de loterij en de andere helft in de collectebus. Er zijn grote prijzen te winnen en de hoofdprijs is deelname in de winnaars flight op 10 oktober op de Golfbaan The Duke in Nistelrode

Verder is er € 15,00 te betalen voorde catering die dag.

Inschrijven via de site.