Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Op 17  juli vond de  RACE 2 to THE DUKE plaats , de goede doelenwedstrijd van de Ladies.

De commissie had het lustrumjaar  aan gegrepen om hier een extra feestelijke dag van te maken, die ook open stond voor ladies van buiten de Gulbergen. 

De ladies commissie werkte deze speciale dag samen  met Golfdiva, de mobiele webshop.

Site 05a GolfdivaOp de Sprookjes-Libellebaan is een wedstrijd gespeeld, die de tweede was in een Tour van 4 grote individuele Ladies Days op 4 verschillende golfbanen. Het goede doel van deze Tour is de Linda Foundation.

Hoofdprijs is een exclusieve deelnemersplaats in de zgn. "Winnersflight" op de landelijke Duke Diva Day op 10 oktober op  golfbaan The Duke in Nistelrode.

 

Winnaars

Met 37 punten won Jeanne Sars de eerste prijs en zij is dan ook de tweede grote winnares die mee mag doen op 10 oktober op The Duke. 

Met 36 punten werd Eveline van Waayenberg tweede en zij won een ShortBreak Deluxe arrangement, aangeboden door Fairway Golftravel. De derde prijs werd ,eveneens met 36 punten, gewonnen door Rita Petit en zij ontving van Daily Sports een trolley. 

Een eervolle vermelding gaat naar Ria Swinkels.  Ook zij had 36 punten, maar viel helaas net buiten de prijzen.

De Longest Drive werd gewonnen door Loes Deckers en zij ontving een mooi cadeaupakket van Duca del Cosma.

Ook op de Old Course werd een goede doelenwedstrijd gespeeld voor hetzelfde doel. Ook hier waren mooie prijzen, beschikbaar gesteld door Golfdiva.

De opbrengst

Na afloop van de wedstrijden was er een verloting en een Beat the Duke Challenge, Beiden ook ten bate van de Linda Foundation. 

Tevens waren er enkele modeflitsen en konden de ladies de hele dag naar hartenlust winkelen in de mobiele golfshop van Golfdiva.

Na de verloting, de Beat The Duke Challenge en gulle donaties 

Aan het eind van deze gezellige dag konden we ruim 1000 Euro bijschrijven voor het goede doel. 

Een hartverwarmend resultaat! 

Via de  speciale actiepagina van Golfdiva  kun je de tussenstand volgen van de overige wedstrijden in deze Race 2 the Duke

Op 10 oktober zal door Heleen Kamphuis  van Golfdiva  de eindcheque van de totale Tour overhandigd worden aan de Linda Foundation.

Om die dag via foto’s nog een keer te beleven, kunt u hier klikken.

Namens de Ladies Commissie,

Mariëlle Bots