Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei | 0492-592455 | keuze 2 | Mail ons

'Iris Intranet werkt vanzelfsprekend.'

Dat zeggen we niet zo maar. Ontworpen vanuit Intranet Design Thinking. Door antwoorden te zoeken op vragen als hoe ziet je werkdag er meestal uit, wat heb je dan allemaal nodig, en hoe kan het intranet je daarin helpen? Maakten we een intranet dat zo vanzelfsprekend werkt, dat je er niet over na hoeft te denken.

Onze pijlers

Drie dingen die een intranet waardevol maken. Drie dingen die jou helpen tijdens je werkdag. Drie dingen die wij naleven.

Extreem gebruiksvriendelijk

Wat is de overeenkomst tussen een paperclip en Iris Intranet? Beiden een complexe uitvinding, maar enorm makkelijk te gebruiken. Zonder veel training en uitleg kan iedereen met Iris aan de slag.


Ideaal voor samenwerking

Met elkaar communiceren. Samenwerken. Daarvoor heb je natuurlijk ook een intranet. Iris is er helemaal op ingericht om medewerkers op een leuke en efficiënte manier met elkaar te laten communiceren en samenwerken. Zoals met deze blikken.


Informatie vindt jou

Eén plek waar je alles vindt wat je nodig hebt in bepaalde situatie. Iets dat je alle tools aanreikt om je werk goed te kunnen doen. Dat is Iris. Alle informatie die voor jou belangrijk is op één plek. Weg met de talloze systemen en het eindeloze gezoek!