Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Beste golfers,

Tijden veranderen en daardoor ook het gevoel van veiligheid.

Mijn naam is Eugenie Berben. Ik ben o.a. ”Boswachter Publiek” en ga samen met het huidige team  van Golfbaan De Gulbergen een bijzondere inspanning voor u leveren.

Opvallend onopvallend…..

Om ervoor te zorgen dat dit prachtige recreatiegebied aantrekkelijk is en vooral blijft zullen er extra gebiedscontroles plaatsvinden. Deze controles zullen worden uitgevoerd te paard of met een speciale hond (en eventueel buggy).

veiligheid en veilig gevoelHet voordeel hiervan is dat dit goed aansluit bij de golfomgeving aangezien we geluidloos en milieuvriendelijk te werk gaan.

De gebiedscontroleur, paard en/of hond zullen zeer opvallend en herkenbaar zijn (signaalkleuren).

Voorzien van een helm- of bodycamera kunnen we adequaat te werk gaan. We staan ook in contact met de politie mocht er daadwerkelijk aanleiding voor zijn.

Als golfkenner houden wij uiteraard maximaal rekening met uw golfspel. We verwachten daarentegen ook  aandacht (wederzijds respect) van u, als golfer, wanneer onze paden elkaar onverhoopt kruisen.

Verschillende dagen en tijdstippen

We zullen op wisselende dagen en tijden de controles uitvoeren welke hoofdzakelijk namiddag en  avond zullen plaatsvinden. We zullen ons ook  op de schelpenpaden bevinden, maar mijden uiteraard de drukte van het golfspel. 

Zoals we allemaal weten, kan een paard “een boodschap” achterlaten. Deze zal dezelfde dag worden opgeruimd door ons.

We hopen zo dit prachtige gebied schoon te houden van ongewenste gasten en ongewenst gedrag van buitenstaanders.

Vriendelijke groet,

Eugenie Berben

Gebiedscontrole Golfbaan De Gulbergen