Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

De afgelopen maanden is het extreem droog weer geweest. Dat hebben we allemaal wel kunnen merken. Natuurlijk is dat vooral genieten van het prachtige weer en na een rondje lopen geeft het alle ruimte om op hole 19 heerlijk nog even samen na te genieten. 

Als je dan vanuit het terras zo uitkijkt op onze baan, dan zie je eigenlijk  iets heel erg bijzonders. Een baan met een hoog niveau van onderhoud. 

  • De roughs worden binnen de mogelijkheden uitstekend bijgehouden
  • De droge cq dorre plekken zijn en blijven redelijk beperkt. 

Extra aandacht voor de baan

Site 00a Terras 02Dat kan natuurlijk alleen maar als er op een goede en verstandige manier gewerkt wordt aan het onderhoud van de baan. Zo hebben jullie bijvoorbeeld al kunnen zien dat er regelmatig door de dag heen gesproeid wordt op de fairways. Dat moet ook wel om de fairways zo groen mogelijk te houden.

In een periode als deze waarbij de droogte alsmaar aanhoudt, leveren de greenkeepers een prestatie van formaat. En dat mag ook wel eens een keer gezegd worden. 

Daarom willen wij vanuit het bestuur onze complimenten uitspreken naar Wiljan en zijn team. 

Fantastisch hoe jullie het in deze o zo droge zomer mogelijk maken dat wij met z’n allen hier op onze eigen De Gulbergen ons geliefde golfspel kunnen spelen op een baan die er prachtig bij ligt. Dank jullie voor jullie inzet!

Ook willen we deze gelegenheid benutten om iedereen een mooie en goede zomer toe te wensen. Voor degenen die op reis gaan, geniet ervan en kom weer goed thuis. Voor degenen die hier blijven, geniet van onze Golfbaan en weet dat er alles aan gedaan wordt om hem voor ons zo goed mogelijk bespeelbaar te houden. Fijne zomer allemaal.

Namens het bestuur,

Michaël Munnich