Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Het is erg fijn dat de Old Course de laatste jaren zo in trek is bij vele golfers. Ook is het aantal leden hier weer toegenomen in 2019. Echter door de toegenomen drukte zien we dat er vaak golfers teleurgesteld worden, omdat er geen starttijden meer beschikbaar zijn.

Het valt dan u, ons en ook onze Marshals op dat de baan toch wel vaak niet zo druk bezet is. Dat komt mogelijk door de ruime starttijden die nog worden gehanteerd van 10 minuten.

08a Site OC starttijdenOmdat “meten = weten” ons een goed inzicht kan geven over de mogelijkheden voor uitbreiding van de starttijden en een betere bezetting, willen we graag in februari de starttijden om de 8 minuten laten plaatsvinden. Zo kunnen we in deze maand monitoren of het problemen geeft of juist meer tevredenheid bij de spelers. Graag vernemen wij jullie input in deze, welke per mail aan ons gestuurd mag worden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Overigens kunnen ook no-shows een deel van het probleem zijn. Ook dat zullen we (strikter) monitoren. Mocht u daarvan signalen hebben dan horen we dat eveneens graag.