Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Ik ben marshal sinds 1 januari 2018 en doe dit fijne werk in teamverband, samen met 11 collega's. Wij worden zo ingedeeld dat er een zo groot mogelijke aanwezigheid is gewaarborgd.

Site 11a Even voorstellen 01 Arno StolkHet leuke van dit werk is dat je gastheer bent voor alle gebruikers van de baan, zowel voor de eigen leden als voor de gastspelers. En ieder van ons vult deze taak op zijn eigen manier in zoals iedere speler kan waarnemen.

Om de flights vloeiend te laten verlopen rijd ik zoveel mogelijk tegen de spelrichting in om een goed overzicht te houden over het speltempo en doorstroomsnelheid. Dit om zoveel mogelijk wachttijden te voorkomen.

Ook andere zaken zoals hulp bieden bij kleinere en grotere ongemakken/problemen zoals pleisters plakken tot de ANWB bellen behoort tot mijn taak als marshal.

AED en EHBO-S

Ik hoop het nooit nodig te hebben maar we mogen regelmatig oefenen onder deskundige begeleiding  en de marshal-buggy beschikt altijd over een AED en uitgebreide EHBO tas.

Eigenlijk kun je stellen dat je als marshal hand- en spandiensten verricht op meerdere gebieden. 

Mijn uitdaging als marshal is iedere keer weer er voor te zorgen dat alle spelers met plezier kunnen golfen en er na afloop van hun ronde een fijne herinnering aan overhouden.

Met vriendelijke groet,

Arno Stolk