Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Onze activiteit bestaat met name uit het organiseren van basis - en herhalingscursussen reanimeren, met toepassing  ook  van de AED, binnen onze golfclub, voor leden en Marshalls.

04a Site Reanimatie 4De cursussen worden door bevoegde docenten gegeven en worden als bijzonder leerzaam en nuttig ervaren. Zij worden in een prettige sfeer in ons eigen clubhuis gehouden.

De basiscursus staat open voor alle leden en ik wil graag nog eens benadrukken hoe nuttig het bezit van het reanimatiediploma kan zijn. Niet alleen op ons golfterrein, maar ook in de privésituatie.

Hoe mooi is  het niet  als je bij een acute circulatiestilstand adequaat weet te handelen met aanzienlijk meer succes dan alleen 112 bellen!

Samen staan we sterk

Als je partner al een diploma heeft is het wellicht extra aardig om ook zelf de vaardigheid te hebben om te helpen in nood,  stel dat  je partner  iets overkomt . Denk er eens over!

In het voorjaar 2018 hebben we weer enkele basiscursussen gepland, u kunt zich daarvoor aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   

Voor de herhalingscursussen kunt u een uitnodiging verwachten zoals  gebruikelijk, van Marijke Heering,  die de planning verzorgt.

Graag tot ziens,

Ignace Smulders