Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

De golfclubs kunnen weer van zolder en de schaatsen in het vet. Wat was het koud einde februari begin maart. De baan hard van de vorst en zelfs enige sneeuw in het eerste weekend van maart. Barre tijden voor een golfer!

Site 04a WecoMaar dat alles is nu anders. De eerste wedstrijden van het seizoen 2018 staan op de agenda.

  • Old Course 25 maart 2018
  • Sprookjes-Libellenbaan 2 april 2018

De primeur is op de Old Course, zondag 25 maart.

Reken er maar op deze 25e maart een heerlijke dag gaat worden. Golfen in wedstrijdverband, wat is er leuker dan dat. Misschien is het enige kleine minpuntje dat we een uurtje korter slapen die nacht ervoor, omdat de zomertijd dat weekend ingaat. Maar dat kan ons niet tegenhouden. Wij zijn er en op tijd….


Overigens in het olympisch jaar 2018 blijft natuurlijk het motto van kracht dat meedoen belangrijker is dan winnen.

Kortom beste golfers doe mee, strijd voor de prijzen en laat zien of de vorm er nog is of…. kom tot de conclusie dat een lesje nog wel kan helpen maar bovenal geniet van een lekkere dag op de golfbaan.

Op maandag 2 april, en dan is het tweede paasdag, wordt er gespeeld op de Sprookjes-Libellenbaan.

Deze wedstrijd zal toch wel een beetje speciaal worden. Immers beide banen zijn onder handen genomen en de vraag is natuurlijk hoe zal het zijn. Hoe hebben de Sprookjes- en Libellenbaan de winter doorstaan. Hoe zal het zijn op hole 18 nu het vertrouwde mikpunt van de boom er niet meer is.

Kortom redenen voldoende om ook aan deze wedstrijd mee te doen.

Zoals gebruikelijk kunt u zich weer inschrijven op de website.

Voor beide wedstrijden rekenen wij op een groot aantal deelnemers want het is toch weer super om met frisse moed aan de start te staan van wat vast en zeker een mooi wedstrijdseizoen gaat worden.

Na afloop…………

Oh ja en dan nog het volgende; zij die op tweede paasdag na afloop van de wedstrijd geen zin meer hebben om thuis te koken hebben de mogelijkheid om te genieten van een drie gangen diner op het clubhuis voor een mooi tarief van € 24,95. Graag op tijd reserveren bij Toon.

Groet,

De WeCo