Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

De reanimatiecommissie is blij dat, na Hans Albers, ook Johan Dreverman is als nieuw lid is toegetreden , zodat  we weer een complete bezetting hebben na het afscheid van Leon Voncken en Jan Cunnen.

Site 07a ReanimatieZoals U weet  bestaat  onze activiteit met name uit het organiseren van  basis - en herhalingscursussen reanimeren, met toepassing  ook  van de AED, binnen onze golfclub , voor leden en Marshalls.

De cursussen worden in ons eigen clubhuis door bevoegde docenten gegeven  en worden als bijzonder leerzaam, nuttig en in een prettige sfeer ervaren.

De basiscursus staat open voor alle leden, ik wil graag nog eens benadrukken hoe nuttig het bezit van het reanimatiediploma kan zijn, niet alleen op ons golfterrein, maar ook in de privésituatie.

Hoe mooi  is het als je bij een acute circulatiestilstand adequaat weet te handelen met aanzienlijk meer succes dan alleen 112 bellen!

Als je partner al een diploma heeft is het wellicht extra aardig om ook zelf de vaardigheid te hebben om te helpen in nood. Stel dat je partner iets overkomt. Denk daar eens over na!

In het voor-  en najaar 2018 hebben we weer enkele  basiscursussen gepland. Deze zijn gratis voor u. U hoeft zich alleen maar aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. bij  Marijke Heering.

Voor  de herhalingscursussen kunt u een uitnodiging verwachten zoals gebruikelijk van Marijke Heering. Zij verzorgt de planning.

 

Graag tot ziens,

Ignace Smulders