Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei | 0492-592455 | keuze 2 | Mail ons

Meld u aan als vrijwilliger voor het 15e Gulbergen Jeugd Open op zaterdag 23 juni!

De voorbereidingen zijn al in volle gang. Het 15e Gulbergen Jeugd Open wordt gehouden op zaterdag 23 juni 2018. De top-jeugd uit heel Nederland gaat in verschillende categorieën weer strijden om de felbegeerde titel.

Om deze dag in goede banen te leiden zijn wij als organisatie natuurlijk weer op zoek naar enthousiaste spotters en overige vrijwilligers. Diegene die eerder hebben deelgenomen- en / of zich vorig jaar hebben aangemeld zijn waarschijnlijk al benaderd door een van de holeverantwoordelijken.

GJO poster 2018Indien u nog niet bent benaderd en graag zou willen deelnemen als spotter dan kunt u zich aanmelden bij Frank van Erp op emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U ontvangt op een later moment bericht terug in welk team u bent ingedeeld en hoe laat u verwacht wordt aanwezig te zijn op zaterdag 23 juni.

Bekijk ook onze geheel vernieuwde Gulbergen Jeugd Open Website www.gulbergenjeugdopen.nl

Voor alle vrijwilligers is het een compleet verzorgde dag waar u nog lang van zult nagenieten en wordt afgesloten met een barbecue voor alle vrijwilligers.
Wij hopen weer een groot aantal vrijwilligers te mogen verwelkomen, alvast dank namens Team Gulbergen Jeugd Open.

Eric Claes, Frank Zimmermann, Emmy van Erp en Frank van Erp