Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Uw donatie blijft nodig

Stichting Handicart heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten. Eind vorig jaar zijn landelijk 147 oudere Handicarts vervangen door nieuwe. Dit jaar worden er 26 nieuwe Handicarts bijgeplaatst. Daarmee komt het totale aantal Handicarts op 729.Naast het hierboven genoemde aantal stonden er in 2017 ook 184 buggy’s klaar voor pashouders op 52 andere banen, ook tegen een tarief onder de kostprijs. 

Stichting HandicartOp die banen heeft Stichting Handicart afspraken gemaakt met de exploitant. Stichting Handicart vergoedt op deze banen het exploitatietekort zodat de totale inkomsten uit de verhuur niet meer dan de kostprijs dekken.Het aantal Handicartpashouders stijgt nog ieder jaar. Eind 2017 steeg het aantal pashouders naar ruim 21.000. Met dit stijgende aantal gebruikers neemt natuurlijk ook de vraag naar Handicarts toe.

Nog steeds blijft het dankzij uw donaties mogelijk de Handicarts voor een bedrag ruim onder de kostprijs van € 10,00 aan te bieden.

Daarmee blijft de drempel om te gaan golfen laag en is het huren van een Handicart (voor € 4,00 bij De Gulbergen) in ons land geen beletsel om te gaan golfen. 

Precies volgens de gedachte die de oprichters in 1986 voor ogen hadden. Met elkaar het mogelijk maken dat iedereen kan blijven golfen!Welk bedrag is gangbaar?  
De gemiddelde bijdrage die van een  pashouder verwacht wordt die regelmatig een Handicart huurt is € 50,00. Dat is geen hoog bedrag wanneer je beseft dat normaal een rondje in een buggy € 25,00 kost. Voor dat bedrag staan iedere dag, het hele jaar door, voor maar € 4,17 per maand, meer dan 900 Handicarts klaar!
Onze trouwe donateurs die geen pashouder zijn, doneren jaarlijks gemiddeld € 25,00.
Deze bedragen worden ter informatie genoemd omdat hier vaak naar gevraagd wordt.

Site 06b HandicartHoe wordt u donateur?
U kunt zich rechtstreeks aanmelden als donateur bij de Stichting Handicart onder het kopje “donateurs”. (www.handicart.nl) of via het secretariaat van de Stichting (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Voor informatie of assistentie kunt u ook terecht bij ons medelid Ton van Wayenburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of 06-17 826 863). Hij is consul van De Gulbergen voor de Stichting Handicart.

Meld u aan als donateur zodat mindervalide golfers kunnen blijven golfen.