Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Goed weer en een prima sfeer waren zaterdag 26 mei de ingrediënten voor een geslaagde “Handicart Benefietwedstrijd”. Met 52 inschrijvingen kon er die dag gestart worden voor eigenlijk twee doelen; de Stichting Handicart financieel ondersteunen en er met zijn allen een gezellige dag van maken. Na afloop mogen we constateren dat beide doelen geslaagd zijn.

Gezellige sfeer

Het begon ’s morgens al bij het inschrijven. Goed gehumeurd meldden de deelnemers zich ’s morgens tussen 10.15 uur en 11.30 uur. Vanaf 11.00 uur werd er op zowel de Sprookjes- als op de Libellenbaan afgeslagen. Op deze manier waren de laatste flights om 12.00 uur vertrokken, zodat aan het eind van de middag de deelnemers niet te lang moesten wachten op de prijsuitreiking. De holes waren in goede conditie en lagen er prima bij, dit mede door het werk van de greenkeepers.
De bedoeling was dat de deelnemers zelf hun kaarten in de zuil in zouden voeren. Dit gebeurde echter niet door iedereen, zodat de wedstrijdleiding wat meer tijd nodig had om tot een definitief eindresultaat te komen.

Prijsuitreiking

Aan het eind van de dag waren de prijswinnaars bekend. Clubconsul bij De Gulbergen van de Stichting Handicart Ton van Wayenburg reikte de prijzen uit nadat hij allereerst alle deelnemers hartelijk dankte voor hun aanwezigheid en hun bijdrage aan de Stichting Handicart.
Uiteraard was er ook een woord van dank voor de sponsoren, hoofdsponsor Golfplaza Eindhoven en subsponsor De Gulbergen B.V.
Na het rekenwerk te hebben verricht, kwam men tot de volgende prijswinnaars:

1e plaats: Mimi van Diessen, 41 stableford punten
2e plaats: Margo van der Heijden, 35 stableford punten
3e plaats: Ria Swinkels, 35 stableford punten
4e plaats: Vera van Heerwaarden, 34 stableford punten
5e plaats: Natalia Tretiakova, 34 stableford punten

De prijswinnaars van de 1e en 2e plaats zijn uitgenodigd om in september De Gulbergen te vertegenwoordigen bij de regiofinale bij Golf en Countyrclub Crossmoor in Weert.

Verder waren er nog speciale verrichtingen. De prijzen hiervan gingen naar:

Neary hole 5: André Smits
Neary hole 16: Ans Smits
Longest hole 14, dames: Gemma Kamerling
Longest hole 3, heren: Derk ter Beek
Double longest hole 15, dames: Gwen van Driel
Double longest hole 15, heren: Eric Nagtegaal


HCwedstrijd2018Op de foto ziet u de beide prijswinnaars, Mimi van Diessen (r) en Margo van der Heijden, samen met Ton van Wayenburg (Clubconsul De Gulbergen van de Stichting Handicart).

Na de prijsuitreiking werd er door velen op een zonovergoten terras nog gezellig nagepraat over de bevindingen van die dag en het mooie weer dat bijgedragen had tot een fantastische zaterdag op De Gulbergen.