Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Een bijzondere Handicart Benefiet wedstrijd, dat was het op zaterdag 26 mei 2018.

Een baan die er bijzonder mooi bij lag, bijzonder mooi weer en een bijzonder vriendelijke wedstrijdopzet (niet qualifying Stableford).

Bijzonder mooi, dat het inschrijfgeld ad € 10,- per deelnemer geheel naar de Stichting Handicart gaat en bijzonder dat er dan toch -dankzij sponsoren- koffie vooraf en bitterballen op hole 19 werden geserveerd en erg veel prijzen te verdelen waren.

Met Mini van Diessen een bijzondere (en welverdiende: 41 !! Stablefordpunten) winnares.

Bijzonder ook dat uit het deelnemersveld van 23 vrouwen en 29 mannen liefst 9 dames een plek opeisten in de top 10 van de uitslagenlijst en ook (voor de mannen) bijzonder aardig dat 2 vrouwen de laatste plaatsen in die lijst wilden innemen.

Maar helaas ook bijzonder doordat van de ruim 180 Handicart pashouders die onze club telt (juist ja, de doelgroep van deze benefiet) er slechts 23 hebben meegespeeld!!

Oproep aan de pasjehouders die er -om welke reden ook- op 26 mei niet bij waren:

Maak het een extra bijzondere wedstrijd door alsnog € 10,- over te maken naar het bankrekeningnummer van de Handicartcommissie NL68RABO0148 2769 11 ten name van Golfclub De Gulbergen, zodat de beschikbaarheid van het voor jullie broodnodige vervoermiddel in komende tijd weer verzekerd is.

Daarmee wordt het ook een stimulans voor de leden van de Handicartcommissie (en de buggycommissie), vrijwilligers die zich met hart en ziel voor jullie belangen inzetten.