Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Tweede Pinksterdag 2018, een mooie zonnige dag, zoals een pinksterdag behoort te zijn.

Een golfbaan die er fantastisch bij ligt.

De WECO die de Scottish Greensome spelvorm heeft uitgekozen.

Ruim zestig enthousiaste golfers……….

Zie hier de ingrediënten voor de 2018 Gulbergen Invitatiewedstrijd.

Ik speelde die dag samen met mijn zwager René, we speelden die dag geen van beiden subliem, maar we vulden elkaar op haast iedere hole aan, iets wat bij een spelvorm als Scottish Greensome  heel goed van pas komt. We leken wel een twee-eenheid.

Tja en als de balletjes dan gaan rollen, dan is er geen houden meer aan.

Een andere spel bevorderende factor was de heerlijke wrap die Marco door de baan uitserveerde, die gaf ons zeker ook een boost, hup weer een par !

Site 04a InvitatiewedstrijdNa een ontspannen en gezellig rondje golf belandden we voor hole 19 op het terras van de Hooghe Bergh waar we ons golfspel nog eens de revue hebben laten passeren en waar we goed verzorgd werden door het team van Toon en Lenie.

We wisten dat we hoog gescoord hadden maar hadden niet gedacht dat dit de eerste plaats zou opleveren, dus dat was toch nog een beetje een verrassing toen Erik ons op de hem kenmerkende wijze in het zonnetje zette. Toppie !

En daarna, zoals nog vele anderen, een heerlijke maaltijd genuttigd op het terras, dit maakte deze fantastische dag helemaal af !

Nogmaals – mede namens mijn team maat René – onze hartelijke dank aan de wedstrijd organisatie en aan het team van de Hooghe Bergh, het was helemaal toppie !!! DANK !

Ronald Rooijakkers

Op de foto de prijswinnaars van deze invitatiewedstrijd René van Luytelaar (l) en Ronald Rooijakkers (r)