Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei | 0492-592455 | keuze 2 | Mail ons

Begin dit jaar heeft onze huidige webmaster (Derk ter Beek) aan ons kenbaar gemaakt dat hij wil stoppen met de rol van webmaster. Daarbij heeft hij aangegeven dat hij zijn werkzaamheden op een goede manier over wil dragen. Vanuit het bestuur zijn wij op zoek gegaan naar een geschikte opvolger. Daar hebben wij onder meer ook via de nieuwsbrief verschillende  oproepen voor gedaan. Helaas tot op dit moment zonder resultaat. Na enige tijd hebben wij dan ook  besloten op de rol van webmaster op te knippen. Aan de ene kant zien we dat er een technisch deel is wat specifieke deskundigheid vraagt voor de inrichting en het technisch ontwerp van de website. Dit is vrij specifieke deskundigheid waarvan wij het beeld hebben dat die niet zomaar voorhanden is binnen onze vereniging. Hiervoor hebben wijinmiddels een jonge ondernemer bereid gevonden om die rol in te vullen. Dit is Nick Marneffe. Hij zal het technisch ontwerp van de website vanaf dit najaar op zich gaan nemen. Maar dan blijft nog een andere belangrijke rol over. En dat is die van coördinator websitecontent. Onder content wordt door ons verstaan alle teksten die en beeldmateriaal dat op de website van De Gulbergen geplaatst worden. Deze rol is helaas nog steeds niet ingevuld. We willen daarom nog één poging wagen. Om zeker te weten dat iedereen een juist beeld heeft bij deze rol zullen we kort uitleggen wat deze rol nu eigenlijk inhoudt. 

De coördinator websitecontent:

  • Neemt alle teksten die en beeldmateriaal dat aangeleverd wordt/worden door vóór plaatsing op de website;
  • Bespreekt met de aanleverende personen wanneer er onduidelijkheden of onjuistheden zijn in aangeleverde stukken;
  • Plaatst de aangeleverde teksten en het bijbehorende beeldmateriaal op de website;
  • Houdt oog op de actualiteit van de inhoud op de website en wijst de inhoudelijk betrokkenen erop indien er aanpassingen nodig zijn;
  • Houdt zicht op de vormgeving en gebruiksvriendelijkheid van de website en voert daar overleg over met de technisch beheerder van de website;
  • Onderhoudt contacten met alle relevante partijen (Vereniging, De Gulbergen, Horeca en Golfschool)

Het is een rol waarvan wij de overtuiging hebben dat die absoluut leuk en interessant is. Wij hebben het gevoel dat er binnen onze vereniging zeker mensen zijn die deze rol op een uitstekende manier willen en kunnen invullen. We hebben alleen de juiste persoon nog niet gevonden.

Aan tijdsbesteding verwachten wij dat dit ongeveer 5 uur per week zal kosten. Wij zouden het enorm fijn vinden als er collega-leden zijn die deze rol op zich willen nemen. Het moet ons toch lukken om iemand die dit als vrijwilliger wil doen te vinden? Daarmee wordt de Golfclub geholpen en hoeven we geen hulp van buitenaf te zoeken.  Wij willen voor deze specifieke rol expliciet nog aangeven dat over de condities die van toepassing zullen zijn nader gesproken zal worden in een persoonlijk gesprek met de kandidaat/kandidaten die positief reageren op deze oproep.

Laat het weten aan Nicole Hendriks (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) als je (misschien zelfs als duo) de rol van coördinator websitecontent voor onze Golfclub in wilt vullen!! Wij zien uit naar jouw/jullie reactie(s)!!

Namens het bestuur,

Michaël Munnich