Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Op 14 oktober 2018 is het weer zover. Dan vindt de strijd om de jaarlijkse presidentscup plaats. Deze wedstrijd is traditioneel het sluitstuk van ons golfseizoen. Als voorzitter van onze vereniging daag ik jullie allemaal van harte uit om het in deze sportieve golfwedstrijd tegen mij op te nemen. Hoeveel van jullie weten mij in deze vossenjacht te verslaan? Ik vind het een enorme uitdaging om zoveel mogelijk leden achter mij te laten.

Presidentscup 01aVorig jaar was dat 55% van de leden. Lukt dat dit jaar weer, of zijn er nu meer jagers met een betere score? Ik weet dat jullie graag deze cup willen winnen.

Wie, o wie gaat dit jaar met deze eervolle prijs aan de haal? Uit mijn invalbeurt van vorig jaar als vice-voorzitter herinner ik mij heel goed dat het knap lastig is om een goede score neer te zetten. Ik speel immers tegen iedereen. Zie dan maar eens lekker rustig en relaxt te spelen. Dat vergt nogal wat van mijn zenuwen. En hoe meer deelnemers, hoe groter de druk…… Dus pak de handschoen op en doe mee met deze clubklassieker.

Schrijf je vanaf 16 september 2018 via de website in. Ik zie jullie graag in groten getale op de 14e oktober in ons clubhuis. Probeer “De Vos” dan maar eens op onze baan te verslaan…. 

Succes allemaal,

Michaël Munnich

Voorzitter Golfclub De Gulbergen (alias De Vos)