Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei | 0492-592455 | keuze 2 | Mail ons

Het is al weer even geleden dat we op 16 september 2018 onze jaarlijkse golfwedstrijd voor vrijwilligers hebben gehouden.

Een dag die volledig in het teken stond van het “dankjewel” aan alle vrijwilligers die onze vereniging telt. De opkomst was buitengewoon goed. Maar liefst 84 personen hebben deelgenomen aan deze zonovergoten dag. De meesten hebben met de wedstrijd meegedaan en sommigen zijn aangesloten voor de barbecue.

Hoe dan ook het was voor alle deelnemers en het bestuur een supergezellige dag.

Vanuit het bestuur willen we nogmaals aangeven hoe belangrijk en waardevol deze dag voor onze vereniging is: zonder vrijwilligers is er geen vereniging! Daarom is het zo mooi dat wij als bestuur via deze dag heel expliciet en tastbaar onze dank kunnen uitspreken aan alle vrijwilligers die onze vereniging telt en die zich keer op keer geheel belangeloos inzetten om mooie dingen te doen voor de leden en de golfbaan.

Natuurlijk zijn er op zo’n dag ook winnaars. Die mogen niet onvermeld blijven. Voor de wedstrijd van de vrijwilligersdag 2018 zijn de winnaars: Ineke Dalhuijsen en Eric van Erp. Wij willen jullie beiden nogmaals van harte feliciteren met de geweldige prestatie die jullie geleverd hebben.

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het vrijwilligerswerk binnen onze vereniging. Spreek eens een keer iemand aan die dit al een tijdje doet. Dan zul je horen hoe leuk het is om vrijwilliger binnen onze club te zijn. Wie weet doe je dan volgend jaar zelf ook mee met de vrijwilligersdag en heb je inmiddels al heel veel plezier beleefd aan het zijn van vrijwilliger.

Wil je je aanmelden voor een rol als vrijwilliger? Dan kun je een mailtje sturen naar het secretariaat. Onze secretaris Nicole Hendriks zal dan contact met je opnemen.

Voor nu nogmaals onze dank aan al onze vrijwilligers voor hun inzet over het afgelopen jaar.

Namens het bestuur

Michaël Munnich