Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Het was een bijzondere dag, die 6e november 2018.

De Businessruimte van het clubhuis was gereserveerd voor de marshals. We kunnen terugzien op een grote opkomst die op EHBO gebied wat meer wegwijs werd gemaakt door Johan Dreverman. Johan is sinds kort lid van de Reanimatiecommissie en kwam onder andere uitleg geven over het Calamiteitenplan en de inhoud van de EHBO tas en het juiste gebruik daarvan.

Van 2018 naar 2019
Daarna een korte evaluatie over 2018. Een aantal voorbeelden passeerde de revue over situaties op de banen. Ook het belang van de noodtelefoon kwam ter sprake. Deze telefoon bij de Caddymaster en is altijd aan en opgeladen. De Caddymaster neemt deze telefoon op tijdens zijn of haar dienst.
Gepland voor 2019:
* Op de nieuwe reanimatiekaartjes die worden uitgedeeld wordt ook de postcode vermeld.
* Insectenbeten of stekenkit wordt toegevoegd aan de spullen van de Marshal.
* Een algemeen ontruimingsplan en een ontruimingsplan van de Horeca wordt bestudeerd.

Wisseling van de wacht
Het was al langer bekend dat een aantal marshals eind van dit jaar gaat stoppen.
Tijdens deze bijeenkomst hebben we afscheid genomen van de (lang zittende) Marshals die met hun zogenaamde Marshalpensioen gaan, Leo van de Ven, Jan van de Ploeg en Joop Reijnen.
De laatst genoemde kreeg een extra woordje van dank en een warm applaus van de aanwezigen omdat hij al die tijd als een soort Chairman van de Marshals heeft gediend. Zijn roosters waren ook altijd feilloos en zijn inzet werd enorm gewaardeerd! De andere gepensioneerden zijn Bert Grooten, Hans Hartog en Hanni Maurits.

Na een korte pauze met (zelfgemaakte) taart en koffie hebben we heel kort met de groep van 2019 (met als nieuwelingen: Wim Kessens, Hans Albers (niet echt heel nieuw meer), Tiny Eijkemans, Chris Ooms en Ad van Zoggel) het toekomstige rooster besproken.

Na de lunch van soep en broodjes, kwam het slotstuk van deze dag: een 9-holes Stableford wedstrijd. Op onze prachtige Sprookjesbaan streden de Marshals om de eretitel. Uiteindelijk won Ad van Zoggel met 17 punten, gevolgd door Hans Gielissen met 16 en Wim Kessens met 14 punten.

Allemaal zeer bedankt voor deze hele leuke en vooral positieve dag.

Marcel Voskens