Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Zo nu en dan komen er wat geruchten langs. De meesten waaien vanzelf over en vragen dan ook geen speciale aandacht. Een enkele keer lijkt het goed om er op te reageren, omdat het risico bestaat dat het gerucht ten onrechte serieus wordt genomen en leden er consequenties aan verbinden.

Wij hoorden recent van enkele kanten het gerucht dat de route van de 18 holes (Sprookjes- en Libellenbaan) zou worden omgedraaid. Dat wil zeggen hole 1 t/m 9 op de Libellenbaan en dan hole 02a Site Baanbezetting10 t/m 18 op Sprookjesbaan.
Wij hebben navraag gedaan bij Gulbergen B.V. en dit gerucht besproken. Ons is verzekerd dat dit gerucht niet klopt. Waarschijnlijk is het afkomstig uit een gedachtewisseling binnen Gulbergen B.V. waarbij door medewerkers van de B.V. gesproken is over (on)mogelijkheden om de bezetting van de baan en daarmee het rendement te verbeteren. Maar dat heeft niet geleid tot concrete voorstellen of besluiten, er zijn m.a.w. geen voornemens om de route om te draaien.
Overigens worden dergelijke voorstellen altijd eerst met ons bestuur besproken.

Starttijd reserveren
Dit brengt ons wel op het aspect van de baanbezetting.
02b Site BaanbezettingTe vaak wordt nog vastgesteld dat er no-shows zijn. En ook is geconstateerd dat er wordt gereserveerd voor 18 holes, maar dat men de eerste 9 holes (Sprookjesbaan) overslaat en op de geplande doorstarttijd de 9 holes van de Libellenbaan loopt.
De reden is dat op die tijden geen 9 holes boeking kan worden gedaan op de Libellenbaan en men dat op deze wijze omzeilt. Gevolg is wel dat de baan deels leeg is terwijl de startijden wel geboekt zijn. En dat andere golfers dus voor dat moment geen starttijd kunnen boeken.

Wij vragen iedereen om rekening te houden met de andere golfers, ook bij het reserveren van starttijden. Dat wil zeggen dat u op de gereserveerde starttijden ook speelt.
Is dat om welke reden niet mogelijk, meldt u dan op tijd af. En leg geen tijden vast die u toch niet speelt.
U doet dan andere golfers (leden en greenfee spelers) tekort. En het gaat ten koste van de rentabiliteit van de baan, wat uiteindelijk ook in de prijzen zichtbaar zal zijn.