Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

01a Site Kascommissie 03Op 18 december a.s. is de Algemene Ledenvergadering (ALV) gepland. Een van de onderwerpen is de (her)benoeming van de twee leden voor de kascommissie voor 2019.

Zoals door de ALV is besloten treedt jaarlijks het langst zittende lid af en wordt het blijvende lid de voorzitter. Feitelijk wordt de functie, gelet op dit roulatieschema, dus voor twee jaar ingevuld, waarvan in het tweede jaar als voorzitter. Voor 2019 is dat Frans van den Bogaert.

Een tweede lid is nog niet aangemeld, vandaar deze oproep. Wilt u een steentje bijdragen aan het goed functioneren van de vereniging, meldt u dan aan als lid van de kascommissie.

De kascommissie heeft als taak de jaarlijkse controle van de financiële verantwoording van het bestuur over het afgelopen boekjaar en rapporteert daarover aan de ALV (die normaliter in mei wordt gehouden).

Meer weten, of wilt u zich kandidaat stellen? Neem dan contact op met onze secretaris Nicole Hendriks (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of met de inkomende voorzitter van de kascommissie Frans van den Bogaert (email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).