Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

2019 is in progress. Tijdens de nieuwjaarsreceptie die plaatsvond op 6 januari hebben veel leden tijdens een gezellige bijeenkomst het nieuwe jaar ingeluid. Het is altijd fijn om zo’n moment met elkaar 01a Site De beste wensen 01ate beleven. Even terugkijken op het jaar dat achter ons ligt. Een jaar dat we niet snel zullen vergeten. Een jaar waarin de zomer vroeg begon en niet eerder dan in de loop van oktober eindigde. De meeste van ons hebben vooral genoten van het mooie weer en ondanks de droogte bleef de baan in zeer goede staat. Een prestatie van formaat van onze greenkeepers!

En van een lange periode van droogte kwamen we dan toch echt in de herfst en de winter terecht. Zoals altijd gaat zo’n periode gepaard met regen. Soms zelfs heel veel regen. En juist in de perioden van regen merken we inmiddels de positieve effecten van het onderhoud van hole 1, 8, 9 en 18. De fairways zijn droog en goed bespeelbaar. Het onderhoud heeft voor belemmering gezorgd, maar gaat ons heel veel meer golfplezier brengen. De baan is droger en blijft daarmee door het jaar heen goed bespeelbaar.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie werd niet alleen teruggekeken naar 2018. Ook werd volop gesproken over 2019. B01b Site De beste wensenelangrijk onderwerp bleek de verandering van de golfregels. Om de leden te ondersteunen bij het onder de knie krijgen van die nieuwe regels, organiseert de Hareco een aantal informatiebijeenkomsten. De eerste vindt plaats op zondag 20 januari om 14:00 uur in het clubhuis. Iedereen is daarbij van harte welkom. Het bestuur stelt daarbij voor alle leden kosteloos het boekje ‘golfregels 2019 voor spelers’ beschikbaar. De Hareco en het bestuur doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te informeren over de wijzigingen. Het duurt nog even voordat het nieuwe seizoen van start gaat. Er is dus nog voldoende tijd om de nieuwe regels eigen te maken.

Ook al is 2019 inmiddels een jaar in progress, toch wensen wij al onze leden alsnog een heel fijn en gezond 2019. Een jaar waarin best wat discussie te verwachten is vanwege de nieuwe golfregels die ons op onderdelen ook gaan helpen in ons spel. Een jaar waarin we uitzien naar wederom een goed golfseizoen waarin we volop genieten van elkaar en van onze mooie golfbaan.