Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

De brug is al (gedeeltelijk) gerenoveerd. Binnenkort, wanneer het resterende hout wordt geleverd, zal de brug in zijn geheel vernieuwd zijn.

Hole 16 1aHet hout wat van de brug afkomt zal worden hergebruikt voor de beschoeiing van een deel van de vijver (vooraanblik links van de brug). 

De “renovatie” van hole 16 vindt plaats op het tweede gedeelte (waar de green is) en start medio februari en duurt (als het weer meewerkt) waarschijnlijk één tot twee weken.

Er zal worden geprobeerd met zo weinig mogelijk overlast aan de golfers deze renovatie te laten plaatsvinden.
Hole 16 zal een aantal dagen door deze werkzaamheden worden afgesloten. We weten echter nu niet precies welke dagen. Wanneer dat het geval is, wordt u vanaf de green van hole 15 omgeleid naar een (geïmproviseerde) afslag van hole 17.

De zichtbare en merkbare veranderingen (naast de vernieuwde brug) voor u zijn:

  1. Het gehele gedeelte van de fairway vanaf de brug tot aan het buggypad aan de linkerkant (naar afslag hole 17) wordt vlak gemaakt en met graszoden speelklaar gemaakt.
    Hierdoor wordt het “landingsgebied” eerlijker en beter speelbaar. Nu is het door de sterk aflopende fairway bijna geen mogelijkheid om de bal daar te laten stoppen.
  2. De oever over de brug aan de rechterkant wordt opgeschoond en wordt deels beschoeid met de “oude” planken van de brug.

 Marcel Voskens
Team De Gulbergen