Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Site Verslag OGD 1a

Woensdag 8 mei was “de dag van de opa’s” bij De Gulbergen. ’s Morgens vanaf 09.00 uur meldden zich de 42 ingeschreven grootvaders. Om 10.00 uur (het was nog steeds droog) gingen zij allen van start.
Na ongeveer een uurtje meldden de eerste regendruppels zich. Het werd daarna niet meer droog. Gelukkig hadden alle opa’s hun regenpak meegenomen en liepen (op twee na) de 18 holes gewoon uit. Chapeau.

Ondanks dit wat mindere weer kunnen we toch terugkijken op een geslaagde dag. De beste 7 spelers mogen naar de regiofinale op de Stippelberg op woensdag 17 juli en indien daar goed gepresteerd wordt dan wacht de landelijke finale op de Lochemse op woensdag 7 augustus. En de winnaar van die wedstrijd mag zich OPA VAN HET JAAR noemen!

De prijswinnaars
De winnaars van onze clubwedstrijd:
1. Rene van Tol                  36 pts
2. Jan Tijsen                       35 pts
3. Gus Rodriquez               33 pts
4. Antoon Raijmakers         31 pts
5. Leo Noordhuizen            31 pts
6. Jan-Pieter Kerkhofs        31 pts
7. Jan van Lieshout:           31 pts

Reserve 1: Ton van Waijenburg
Reserve 2: Guus Henckens
Reserve 3: Andre Smits
Uiteraard rekenen we op de 7 winnaars die ons vertegenwoordigen. Wanneer één van hen niet kan, wordt dit doorgegeven aan Linze Boonstra. Hij zorgt dan voor vervanging.

De neary werd gewonnen door Eric Nagtegaal en de longest door Sjoerd Kampinga. Er werden maar liefst 6 birdies geslagen en Gus Rodriquez sloeg zelfs een eagle op hole 1!!

Blij met nieuwe pony voor Zonhove

Site Verslag OGD 1bDe Stichting Old Grand Dad heeft als doel om jeugdige gehandicapten te ondersteunen bij hun sport of spel.

Mede door de bijdragen van de opa’s van De Gulbergen werd dit jaar een project in de regio ondersteund. Dank zij (de “aanbrengers”) opa en oma Piet en Lucia Verheijden kon een cheque van € 3000 aan de Stichting Zonhove in Son worden overhandigd.

Nadat eind vorig jaar de stichting afscheid moest nemen van één van de pony’s, kon de Stichting Zonhove met dit bedrag overgaan tot de aanschaf van een andere pony. Deze pony’s worden ingezet voor therapie van de kinderen. De cheque van € 3000 werd dan ook dankbaar in ontvangst genomen.

Op de foto overhandigt Linze Boonstra de cheque van € 3.000 aan de dames Monique Martens (l) en Lieke van Esch van de Stichting Zonhove. Dit onder toeziend oog van Lucia en Piet Verheijden.

Goed voorbeeld doet volgen en we hopen dat onze opa's (en oma's natuurlijk) hieruit voldoende inspiratie hebben gekregen om ook naar projectvoorstellen in hun omgeving te zoeken. Voor goede projecten is geld beschikbaar!

Tot volgend jaar!

Linze Boonstra
Clubconsul Old Grand Dad