Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Site 13a Opening Art Logo Landgoed De GulbergenTien enthousiaste studenten van de Fontys Academy of Art, Communication and Design (ArtCoDe) gaan de komende 6 weken op het landgoed hard aan de slag om een kunstwerk te realiseren uit afval, de oorsprong van dit gebied.

Artist-in-residence
Gedurende de komende zes weken gaan de studenten niet alleen ontwerpen, ze krijgen ook workshops van gerenommeerde gastdocenten, er worden lunchsessies gehouden met locals uit Nuenen en Geldrop-Mierlo en er wordt een bezoeker gebracht aan Spinder, de centrale stortplaats voor afval uit de provincie Noord-Brabant.
Dit alles ter inspiratie voor het kunstwerk dat de studenten gaan realiseren. De kunstwerken vormen tezamen een kunstroute op het landgoed, gratis te zien voor publiek in de periode van vrijdag 14 juni tm zondag 7 juli.

De opening van de expositie wordt gehouden op donderdag 13 juni om 16.00 uur bij Golf De Gulbergen. Tijdens deze opening wordt ook een stimuleringsprijs uitgereikt.

De studenten van ArtCoDe die dit project mogelijk maken zijn:
Lara Bol, Lynn Brands, Eliza Chernysheva, Esmée van Dinteren, Peggy Govers, Akin James, Dion Nijssen, Wout Peeters, Laurien Schrooten en Emma van der Velden.