Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Beste golfers,

In het voorjaar van 2018 ben ik met mijn werkzaamheden bij De Gulbergen begonnen. Een aantal van u heeft mij al een keer mogen ontmoeten. Vele andere leden nog niet. Maar ik ben er wel degelijk en ook zeer regelmatig. Dit ten behoeve van de veiligheid op en bij de golfbaan.

Voor hen die mij (nog) niet kennen en zich afvragen wat ik zoal doe, zal ik me nog even voorstellen.

Site 12a Veilig gevoelMijn naam is Eugenie Berben. Ik ben o.a. ” Boswachter Publiek” en ga dit jaar weer samen met het huidige team van Golfbaan De Gulbergen een bijzondere inspanning voor u leveren.

Naast de Marshaldiensten op dinsdag-, en donderdagavond, willen wij er zorgen dat dit prachtige recreatie gebied aantrekkelijk is en vooral blijft. Hiervoor zullen er extra gebiedscontroles plaatsvinden.
Deze controles zullen worden uitgevoerd te paard of met een getrainde hond (en eventueel buggy). Het voordeel hiervan is dat dit goed aansluit bij de golfomgeving aangezien we het liefst geluidloos en milieuvriendelijk te werk gaan.

De gebiedscontroleur, paard en/of hond zullen zeer opvallend en herkenbaar zijn en voorzien van een helm- of bodycamera.
We staan ook in contact met de politie mocht er daadwerkelijk aanleiding voor zijn.

Als golfkenner houd ik uiteraard rekening met uw golfspel. Ik verwacht daarentegen ook aandacht (wederzijds respect) van u als golfer mocht ons pad elkaar onverhoopt kruisen.

Zoals we allemaal weten kan een paard “een boodschap” achterlaten. Deze zal dezelfde dag worden opgeruimd door ons.
We hopen zo dit prachtige gebied schoon te houden van ongewenste gasten en ongewenst gedrag van buitenstaanders.

 

Vriendelijke groet,
Gebiedscontrole Golfbaan De Gulbergen