Golf De Gulbergen | Heiderschoor 26 | 5731 RG Mierlo
Gebruik voor navigatie: Baroniehei Nuenen | 0492-592455 > keuze 2 | Mail ons

Er staat ons iets moois te wachten op onze golfclub. We genieten iedere keer van de mooie holes, volledig groen en in de natuur. Een groene omgeving willen we natuurlijk graag behouden in de toekomst. Dit zal betekenen dat we allemaal ons steentje bij moeten dragen.

Er zijn weinig golfbanen in Nederland die verduurzamen. Golfbaan De Gulbergen is één van de eerste in Nederland die met dit project van start gaat en hiermee ruim 25.000 KWh aan stroom opwekt voor eigen gebruik.

Site 14a Zonnepanelen 01aWe zijn dan ook verheugd om te mogen vermelden dat we op korte termijn het dak van onze driving-range geheel vol gaan leggen met zonnepanelen. Na bestudering en vergelijking van diverse leveranciers op prijs en kwaliteit is de keuze gevallen op één van onze leden van de business club. Deze installatie is in samenwerking met Energie-Pakket tot stand gekomen.

Francois van Liempt, de eigenaar en tevens ook lid van onze golfclub zal daarnaast een leuke promotieactie op touw zetten om de zonnepanelen extra onder de aandacht te gaan brengen bij onze bezoekers van de golfbaan.

Zodra de data bekend zijn zullen wij u hierover informeren, de overlast zal minimaal zijn en de driving-range zal gewoon open blijven tijdens de installatie.

Marcel Voskens
De Gulbergen B.V.